שושההההההה 10 :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אהובתיייייי
54 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחהההה שושה 10!!!!
    אמן ומחר תתבשרי בבטא מהממממת!
    מחזיקה לך אצבעות
  • מצטרפת לאצבעות בע"ה בטא מהממת!!!
  • שושההההההה מאחלת לך ים של הצלחה אמו מחר תבשרי לנו בשורות טובות מחזיקה לך ים של גם ברגליים חחחחחחי
    ב ה צ ל ח ה
  • אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מחר הודעת פוווווווו שתעיף אותנו לאוויר

ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
  • בהצלחה

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • שושה שיהיה המון המון בהצלחה אני מחזיקה לך אצבעות שתבשרי לנו על בטא
  • חבריקה שלי,מצטרפת לאיחולי הבנות המדהימות,הלוואי ותופתעי מתוצאת הבדיקה ותשמחי את כולנו,מאחלת לך בטא שמנה ורחבה ,מתפללת בשבילך בלי סוף...
    תמיד בשבילך
  • בוקר טוב צוהל הרחוב, לאן לאן?? לבדיקת דם!!!!!!
    בננות תודההההה הלוואי ואני אופתע.
    מתה עליכן שבוע טוב!
  • בהצלחההההה
  • בהצלחה!
  • בהצלחה ענקית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • בהצלחה
    מחזיקה אצבעות לבטא מהממת

• שושההההה אני במתח!!!!!!!
  • חחח נטלי ידעתי שתתעלקי
    עדיין אין תשובות.. בדקתי עכשיו.
    אבל אני כבר יכולה לעדכן עכשיו במה אני בטוחה שיהיה
  • חחחחח אני סקרנית
  • מצטרפת לנטאלי המהממת...
  • אני כבר במתח
  • נוווווו........???
  • שושה תראי כמה עלוקות!!!!
    חחחחחח
  • שיווווווווווו כמה עלוקות חחחח יותר גרועות מאמא שלי
    מהממות שלי אני לוחצת כל שנייה על רענן באתר של הכללית.
    ברור לי שאני הולכת לאכזב.. עברו 12 יום ואין שום סימן, כאב, פיפס של כאב, בזיק של התכווצות, כאב גב, בחילה או צרבת.
    בוא נאמר שאם זה חיובי אז אני אהיה בהלם, בשוק המומה ומישהו יצטרך להרים אותי פה מהכיסא אחרי שאפול. תרשמו כתובת חחח
  • חחחחחחח אין בעיה, תגידי איפה את נמצאת ואני באה להחזיק אותך...
    כי את בהחלט הולכת ליפול מהרגליים!!
  • עכשיו שמתי לב שאמרת שאת בודקת באתר של כללית....
    חחחחחח
  • ובדיוק באתי לכתוב לך ש.. או שאת לא מאופסת בגלל ההורמונים, או שלא קראת את ההודעה שלי בעיון או שאת לא העיפרון הכי מחודד בקלמר חחחחח
    הכל בצחוק כןןןןןן ???

חולה חולה חולה עליךךךךךךךךךך
    עדיין עם האצבע על רענן
  • יקירתי זה בהחלט הדדי!!
  • חחח נטול אני חולה עליךך את יודעת אתזה?
    כבר מתה להתחיל להיות נרקומנית יחד איתכן
  • שושה הרגת אותנו

וואי כל הגוף שלי במתח
  • שושה אני ניסיתי להיות בשקט אבל לא יכולה האצבעות נתפסו לי כבר חחחחחחחחחחחחח

יאללה שלפחות שושה אחת תביא בשורה משמחת חחחחח .....

• שושה 5- לא עשית בכל מקרה בדיקת דם?
  • גם אני מחזיקה אצבעות
  • טוב בננות מדהימות שלי, יש תשובה, נגאל אתכם מייסוריכם.
    אין ספק שחל עניין בתוצאות ויש שיפור בהתחלת הטיפולים יצא בטא קטן מ-3 אחרי זה בטא קטן מ-5 ועכשיו הבטא יצאה 6

מה זה אומר? שאולי היה היריון כימי?
  • וואוו אין לי מושג, אולי תעשי שוב בדיקה בעוד יום או יומיים
    הלוואי והתוצאה טובה
  • שושהההה... 6 זה משהו - אומרים שמעל 5 זה הריון לא??????????? יכול להיות שזה יגדל לא? ואם לא לפחות את בעלייה פעם הבאה בטוח זה הריון לי יש תאוריה שהרחם מנסה לקבל את ההריון אבל קשה לו להתרגל אז לוקח לו זמן ולכן את רואה עליה חחחחח אבל שוב זה המצאות שלי.....

ונטלוש אני עשיתי בכל מקרה את הבדיקה אפילו רק כדי שהרופאה תלמד לעניין הפרוגרסטרון וה-E2 - כמובן שיצא פחות מ-3 מסכנונים העוברים היפים שלי - שלישיה מהממת הייתה צריכה להיות - לא נורא פעם הבאה בע"ה תהיה טובה יותר.

האמת שממה שהבנתי פה בפורום הבנות מקבלות תמיכה אדירה אחרי החזרה ואני קיבלתי רק שתי נרות ביום מה נראה לכן זה מספיק????
  • שושה 5- כל מקרה לגופו וכל אחת מקבלת תמיכה כזו או אחרת, אני בטוחה שהרופא שלך יודע מה הוא עושה
  • אני גם חושבת עם נטלי
    תחזרי על הבדיקה בעוד יומיים או שתשאלי את הרופא מה דעתו
    בהצלחה
  • שושה 10 - אני ממש ממש לא יודעת מה זה אומר, אבל בהחלט כדאי שתדברי עם הרופא שלך (ותעדכני אותנו כדי שנוכל לשחרר את האצבעות ).

שושה 5- גם אני מקבלת רק שני אנדומטרין (בוקר וערב). פעם קודמת קיבלתי אנדומטרין בוקר וערב ועוד כדור דרך הפה...
  • מהממות דיברתי עם מישהי מהמרפאה של הרופא שלי והיא אמרה שזה שלילי.
    קראתי גם קצת באינטרנט ולצערי זה לא..

שושה 5- גם לי יש את התאוריה הזאת שלאט לאט הגוף מתרגל לתהליך ומכאן הבטא רק יכולה לעלות

הזוי אבל כ"כ צפיתי את זה ועם כל האכזבות שהיו אני ממש בסדר ואפילו מחייכת.
    אני פשוט מנסה לא לשקוע בזה ומאמינה שזה ייקח עוד חודש או חודשיים לכל היותר!!!!
  • שושה 10, גם אני מקבלת את התאוריה של שושה 5...
    אני לא יודעת אם את זוכרת, אבל חודש שעבר היתה לי בטא 6 שהכפילה את עצמה אחרי יומיים והפכה ל12... יומיים לאחר מכן היא ירדה ל10...
    אבל משהו שם קרה וזו באמת הפעם הראשונה שקיבלתי בטא יותר גדולה מ2....
    אני מקווה שזה יעודד אותך והלוואי וחודש הבא תתבשרי בבטא שלא תתן לך ספק בכלל...
    שיהיה בהצלחה!!!!
  • מסכימה עם שושה 5 וקרן....
    תתעודדי מהמקרה של קרן, כמו שאמרה חודש שעבר הייתה לה בטא 6 והחודש
    נכנסה להריון...
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • קרן ושושה איזה כיף לשמוע שהתאוריה שלי היא לא רק שלי חחחחח .... גם האמת שכל מי שמדברת איתי אומרת שהיא אחרי 3 או 4 פעמים נקלטה אז זה מאשש את התאוריה. (נדירות אלו שבפעם ראשונה או שניה).

כשסיפרתי לבעלי על התאוריה הוא אמר "את מתעסקת בזה יותר מדי, יש מטרה וזהו לא מתעסקים יותר מזה" נו טוב איש צבא מה ציפיתי חחחחחחח

בכל מקרה שושה היקרה אני מאחלת לך שטיפול הבא בע"ה הבטא שלך תיהיה ענקית ....

חוץ מזה שאני מתה כבר לראות את כולכן בדף הפייס....

• וואי קרן לא ידעתי!! כמה מעודד לשמוע אני בעננים עכשיו , יאללה טיפול הבא תאומים

בננות המון תודה על כל התמיכה!! אתן נשמות
    שיר מאמי ראיתי שכתבת לד"ר ישי ושהרירית שלך מאוד השתפרה בטיפול הזה. מה נשתנה הלילה הזה? מה נתנו לך? או שאת בולעת כל היום סלק
  • שושהההההההה אני לא מרפהההה עדייך מחזיקה לך אצבעות בתקווה לבטא שתכפיל את עצמה..!!!!!!!!!
  • זוהר איזה מותק את!!! נשמתי התשובה שלילית ואמרו לי להפסיק תמיכה. אין טעם לבדוק הכפלה. גם קרן ראתה הכפלה ואחכ ירידהה כי זאת בטא לא תקינה.

תודה על זה שאת לא מוותרת עלי :-) נשיקות!
  • חבריקה שלי,אני פשוט גאה בך ומעריצה אותך !!!!!על הגישה האופטימית,זה רק מחזק אותנו יותר לא להרפות ורק להלחם בכל הכח ,כמו שאמרתי לך טיפול הבא אנחנו מעיפות כאן את כולן עם פוווווווו
    תמיד בשבילך
  • חבריקה אהובתי את המלאך השומר שלי! כבר התחלתי להתאמן על הפווו שלנו
  • שושה היקרה.
    טיפול הבא בעזרת השם זה יצליח! אמן והשם יזכה אותך בתאומיםםםםם!!!
  • תודה טליה! אמןןןןןןןןןן
    אני מאוד אופטימית
    מה איתך? עשית בדיקה?
  • שושה,
    ראיתי את התגובה של ד״ר ישי...
    יש לך סיכוי טוב להרות!!!! טיפול הבא מנצח!!!

מחזיקה לך אצבעות שיעבור במהרה ותפתחי לנו שרשור מרגש
    פווווווווווווווווווווווו!!!!!
  • כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! קרן את לא מבינה כמה שמחתי לקרוא את התגובה שלו. זה כ"כ עודד אותי.
    אני אחזיר את 2 המוקפאים שנותרו לי בתקווה שזה הטיפול האחרון ואם חס ושלום לא יצליח אז אני בטוחה שטיפול הבא הבא אני יקלט!
  • גאה בך!!!! על השינוי בגישה לאחרונה!!!
    זה מה שיביא לך את ההצלחה
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
54 תגובות
עמוד 1
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה