איך למנוע מציצת אצבע? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוריה מגיל חודשיים בערך מוצצת אצבע, מהרגע הראשון היא לא הצליחה להתחבר למוצץ למרות שניסינו הרבה...
    מהתחלה הייתי שמה לה מוצץ בפה ואחרי כמה שניות היא הייתה זורקת.
    אני נותנת לה מוצץ היא מחזיקה ביד מכניסה לפה ומוציאה וזרקת.
    היא פשוט מסרבת לקחת מוצץ, היא גם נרדמת עם אצבע בפה וברגע שאני מוציאה היא ישר מתעוררת ובוכה וככה גם במהלך היום, גם בזמן שהיא אוכלת פתאום היא מכניסה אצבע ומוצצת.
    אני ממש לא יודעת מה לעשות אני מעדיפה שהיא תיקח מוצץ אבל היא ממש מסרבת.
    יש למישהי עצות איך להתמודד?

4 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל יש מוצץ לסרבנים, במידה ולא ניסית.

גם סער אצלי מוצץ אצבע מגיל חודשיים שלושה... אני לא מנסה להילחם מזה מאחר וזה חסר טעם...

זה לא ריאלי כל רגע להוציא להם את האצבע ו/או לדחוף משהו אחר.

אני בעצמי מצצתי אצבע - עד כיתה ז'!!!

לא צריך לקחת את זה כ"כ קשה בעיני ולראות את זה כהתמודדות, זרמי עם זה.
    שמעתי גם על ילדים שהפסיקו עם האצבע פתאום!

תראי, אני לא חיה בפלנטה אחרת, ברור לי שהגמילה מאצבע קשה יותר ממוצץ (אי אפשר לקרוט אצבע) אבל ילדים מוצאים דרכי התמודדות עם...

עזבי אותך,
    תני לה להינות ולהסתפק

• היי aylk תודה על התגובה

• מה עושים?.... חותכים אצבע?

• בגיל הזה אני לא חושבת שיש הרבה מה לעשות. במיוחד לאור העובדה שהיא רגילה לכך כבר מגיל חודשיים וסביר להניח שכך היא נרדמת.

גם אם תוציאי לה את האצבע בזמן שאת ערה, בלילה האינסטינקטים יותר חזקים מאיתנו והיא תכניס שוב את האצבע. אני מניחה שלא תוציאי לה כל רגע באמצע הלילה....

כשאופק דין היה ממש קטן, בערך חודש, הוצאתי לו את האצבע בעדינות והכנסתי מוצץ ואחרי כמה פעמים הוא הפסיק... אבל הוא הסכים למוצץ.

הבעיה היחידה עם הגמילה של מציצת אצבע שזה כל הזמן שם... לא כמו מוצץ שאפשר פשוט לזרוק.

כרגע, אני לא יודעת אם שווה להילחם איתה. כשתהיה גדולה היא תגמל לבד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה