איך למנוע מציצת אצבע? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוריה מגיל חודשיים בערך מוצצת אצבע , מהרגע הראשון היא לא הצליחה להתחבר למוצץ למרות שניסינו הרבה...
    מהתחלה הייתי שמה לה מוצץ בפה ואחרי כמה שניות היא הייתה זורקת.
    אני נותנת לה מוצץ היא מחזיקה ביד מכניסה לפה ומוציאה וזרקת.
    היא פשוט מסרבת לקחת מוצץ, היא גם נרדמת עם אצבע בפה וברגע שאני מוציאה היא ישר מתעוררת ובוכה וככה גם במהלך היום, גם בזמן שהיא אוכלת פתאום היא מכניסה אצבע ומוצצת.
    אני ממש לא יודעת מה לעשות אני מעדיפה שהיא תיקח מוצץ אבל היא ממש מסרבת.
    יש למישהי עצות איך להתמודד?

7 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי אין מה לעשות,
    בסוף הכל עובר....אז אל תדאגי סתם.
    יש הרבה יתרונות לאצבע...ולא למוצץ...
    1. זה תמיד שם
    2. לא הולך לאיבוד
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אולי בגיל קטן לא צריך לדאוג ל"לגמול" את הילד ממצית אצבע
    אם הילד שלי (בע"ה שיוולד) היה מוצץ אצבע היתי מנסה לגמול אך בשלב מאוחר יותר (אולי בעוד כמה חודשים ולא בגיל חודשיים)
    כי ראיתי מהאחים והאחיות שלי שמצצו אצבע ומתי נגמלו וטוב שזה לא נגמר ביישור שיניים
  • גם מאיה ככה
    לי אין בעיה עם זה כל עוד זה טוב לה.
    הבאסה זה גמילה מאוחר יותר- אבל נסתדר
    איך אמא שלי אומרת:ממי אמר שלגדל ילדים זה פשוט

[[url=http://www.familylobby.com]
  • סיפור מוכר....
    בדקת כמה סוגים של מוצצים? יש שוני גדול מאוד בין הסוגים ואולי תצליחי למצוא מוצץ... אופק כן לוקח מוצץ אבל גם בגיל חודשיים בערך התחיל עם האצבע. בהתחלה נלחצתי וגם ניסיתי למנוע... בלילה הייתי קמה מרעש המציצות, הייתי מוציאה את האצבע ושמה מוצץ. זה דיי עבד. בכל מקרה באיזשהו שלב פשוט הרפתי... ולפי דעתי גם הוא הרפה...
  • תודה בנות

• שירה אל תפסיקי לפנק.... אויש כמה שהיא מתוקה.
    לגבי האצבע - אורי שלי התחיל למצוץ בגיל 3 חודשים והצלחתי לגמול אותו בקושי רב רק לקראת גיל שנתיים (במקום אצבע היתי מכניסה מוצץ. ממש כל פעם והיתי מאירה לו שיוציא את האצבע ויקח מוצץ) ואח"כ בגיל שנתיים וחצי הצלחתי לגמול אותו ממוצץ במהלך היום, ועוד לא הצלחתי לגמול ממוצץ בלילה
    [

• אריאל הייתה מוצצת אצבע עד גיל שנה!! היא מצצה בעיקר לפני השינה וכשהייתה רוצה להירגע... היא נגמלה בעזרת מרה!! מרחתי לה במשך שבוע וזה עשה פלאים!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה