אולי מישהי יודעת... רישום לגן עירייה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה, אנחנו חוזרים בסביבות יולי ארצה ויודעים באיזה שכונה אנחנו רוצים לגור זה ממש מתחם ספציפי שאני מחפשת בו דירה.
    הבנתי שהרישום מתחיל בפברואר אבל מן הסתם עדיין אין לנו כתובת, אנחנו מתכוונים לשכור דירה בהתחלה ועדיין מוקדם מידי לשכור מעכשיו ליולי.
    גיסתי שגרה באזור הציעה שנערוך חוזה פיקטיבי שאומר שנגור אצלם בהתחלה אבל מצד שני אם יקרה מצב שלא נגור שם בסוף (למרות שרב הסיכויים שכן).
    האם יש דרך אחכ להעביר גן?
    מישהי נתקלה במצב כזה? של רישום לגן לפני שיש כתובת?
    הבעיה גם שהבנתי שאין הרבה גנים במתחם הספציפי הזה ויכולה להיות בעיה של מקום אם נחכה יותר מידי.

אשמח לעזרה ממה שיודעת
    [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]

7 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי עדיף לך כבר עכשיו לשריין מקום, כי אם את לא תירשמי עכשיו אז בכל מקרה לא בטוח שיהיה מקום אפילו לגן קרוב לגיסתך.
    אנחנו לדוגמא לפני שעזבנו אז הודעתי שאני מוציאה את אמילי מהגן אבל אז היה עיכוב והייתי צריכה לרשום אותה לעוד חודש- ממש כמו רישום מחדש. והייתי צריכה לגשת לעיריה והיה סיכוי שבכלל יעבירו אותה גן- למרות שזה היה רק לחודש אחד.
    בכל מקרה הכל היה בסדר, כי בגן שלה היה 32 ילדים ולא היו ילדים חדשים שבדיוק נכנסו..אבל אתם נכנסים בדיוק בספטמבר אז יכולים להיות שינויים עד הרגע האחרון.

• היי מירית,
    איזה כייף שאתם חוזרים :)

הייתה לי את אותה הבעיה שנה שעברה,
    הם אמרו שארשם עם הכתובת הנוכחית (נגיד את הכתובת של גיסתך) ובמקרה ואת עוברת דירה לעדכן אותם עם הכתובת החדשה (לכשתדעי) והם יעדכנו את השיבוצים.
    בכל מקרה השיבוצים בחולון נסגרים בסוף יולי ע"פ ידיעתי.
    קחי בחשבון גם שאת יכולה לבקש גן מסוים במעמד ההרשמה...
    מצד שני אני חושבת שכדאי שתנסי לדבר עם העירייה או מישהו מטעמך, בגלל שאני יודעת שאם לא קיבלת זימון (אני מתארת לעצמי וסליחה אם אני טועה) יש להגיע לעירייה עם כל מיני מסמכים שהם מבקשים.

כך שלא ממש ניתן להירשם דרך האינטרנט.

בכל מקרה אם את רוצה שאתקשר ואבדוק לך את הדברים,
    בכייף!

בהצלחה
  • אצלנו בדקתי לך בטפסי רישום רשום ככה לגבי תושבים חדשים

הרישום במרכז הרישום מיועד לעוברי דירה
    בתוך העיר ולתושבים חדשים.
    1. המסמכים הדרושים לרישום:
    א. הצגת תעודות זהות של שני ההורים
    ב. הורים המצהירים שילדם מתגורר דרך קבע אצל סבא או סבתא נדרשים לצרף
    גם תצהיר מאומת על ידי עורך דין או על ידי בית משפט .
    ג. בעלי דרכונים - יש לצרף דרכון הורים ודרכון הילד.
    ד . יש לצרף תעודת לידה במידה ופרטי הילד אינם מופיעים בתעודת הזהות ו/או דרכון.
    ה . העתק תלוש ארנונה מעודכן שפרטיו זהים לכתובת בתעודת הזהות.
    ו. טופס הוראת קבע חתום ע“י ההורים ומאושר ע“י הבנק. במידה ואין הוראת
    קבע חתומה משנה קודמת )לילדי טרום חובה וטרום טרום חובה( או באמצעות
    כרטיס אשראי.
  • איילת, הם לא יגורו בחולון אלא ברעננה
    פייס: ortal_hori
  • מאמי בוודאות
    אם אין לך חוזה שכירות או חוזה של רכישת בית
    מבחינתם אין לך כתובת
    מה שאני מציעה לך זה "לפברק" חוזה שכירות עם מישהו שאת מכירה מאיזור הגן הרצוי

• טוב אז ככה
    כן קיבלנו טפסים פשוט לכתובת של חמותי להרצליה כי עשינו עקוב אחרי של דואר לשם.
    חמותי היא בעלת יפוי כח נוטריוני ויכולה לעשות עבורנו הכל! אז אין בעיה של יפוי כח.
    אנחנו מחפשים באזור הוד השרון וגיסתי גרה באותה השכונה ואמרה שאין לה בעיה שנעשה חוזה פיקטיבי שאנחנו גרים אצלהם בנתיים, השאלה אם צריך חוזה סתם רגיל של שכירות או שצריך משהו חתום ע"י עורך דין?
    למשל החוזה של הדירה שלנו חתום ביננו לבין השוכרים בלי שום עו"ד

וכן יש שם בעיה של מקום באזור ולכן אני מודאגת.
    [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]

• שנה שעברה שחשבתי לרשום את יונתן לגן עירייה בקשו ממנו אישור נוטריון שאני משלמת ארנונה!!! (למרות שהכתובת שלי בת"ז מעודכנת ויש לי חוזה דירה).
    לדעתי תצרי קשר עם העירייה (אצלנו אפשר אפילו במייל), תגידי שאת חוזרת מחו"ל ושאת יודעת מתי את חוזרת ובאיזה כתובת תגורי ותשאלי מה המסמכים הדרושים...

יעל, אמא של 2 אפרוחים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה