היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בננות יש לי איחור של שבועים כמעט אתמול נכנסתי לשירותים להתפנות והיה בניגוב מעט דם אדום טרי והמחזור שלי בדרך כלל מתחיל בהפרשים חומה היתי בטוחה שקיבלתי שמתי טמפון ואחרי כמה שעות לא היה בטמפונים טיפת דם אלא הפרשות לבנות סליחה על התיאור עכשיו היתה לי שוב הפרשה הייתי בטוחה זה מחזור זאת היתה הפרשה לבנה למישהי זה קרה???????
18 תגובות
עמוד 1
בהפרשה* האייפון מתקן מה בא לו חחח
המחזור שלך סדר בדרך כלל?
עשיתם הזרעה החודש?
לכי תעשי בדיקת דם... נשמע טוב " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
תראי עם את בטיפולים שכוללים זריקות הורמונים אז כן יכול להיות לך איחור שלא מעיד על כלום..אני מקווה בשבילך שזה מה שאת חושדת בו..אמן שזה הריון..תקני בדיקה בייתית ותראי..אני מעדיפה קודם בדיקה בייתית בשביל שלא להידקר סתם..בהצלחה מאמי..
מעיינוש, עשית בדיקת דם?
בננות, היא עדיין לא התחילה טיפולים..... מעייני מאמי שלי, תעשי בדיקת דם!! הכי טוב והכי אמין
הלוואיייייייייייייייייייייייייייייייייי מקווה שזה מה שאת חושבת
בדיקת דם !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ב=ה=צ=ל=ח=ה!!!!!!!!!!
הלוואיייייייייייי טליה יאללה לבדיקת דם
נשמע טוב דווקא
אני מתרגשת בשבילך, מקווה שיהיו בשורות טובות!!!
בננות עדין לא התחלתי טיפולים מחר על הבוקר אני יעשה בדיקת דם תודה
יש מצב לקליטה טבעית?
יאללה שמחר בעז"ה תפתחי גם בפווווווווווווווווווווווווווווווווו
חחחח לא אני פשוט חיה בסרט המכשפה באה
כולנו בסרט הזה.. אני בפעם האחרונה שקיבלתי עוד הייתי במחשבות אולי זה כן... הכל לטובה חודש הבא זה אנחנו
חח רוצה יעוץ את מקסימה האמת שהחודש אנחנו ב31 לחודש יש לנו תור לשערי צדק לפתוח שם תיק ולהתחיל טיפול ראשון האמת שלא התבאסתי בכלל ידעתי שזה לא הגיוני שאני יהיה בהריון עם הזרע החלש של בעלי אבל יהיה טוב מאחלת לכולנו שהחסידה תבוא כבר לביקור
יאללה, בסיבוב הבא את תקלטי. הרבנית דנוש 29 מברכת אותך