בנות שאלה לגבי גן עירייה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן.. בספטמבר הבת שלי תהיה בת 3 והיא אמורה להתחיל ללכת לגן עירייה (בנתיים היא בפעוטון פרטי), לי אישית יהיה המון הקלה מבחינת הכסף כי היום אני משלמת כול חודש חצי מהמשכורת שלי שזה 2000 שח (כולל שעות נוספות) לפעוטון אבל מצד שני היא מכירה בפעוטון את כולם אוהבת את הגננות שם ורגילה כבר לשם ופיטעום להעביר אותה לגן אחר שיש בו פי 2 וחצי יותר ילדים ורק גננת וסייעת יהיה לה קשה מאוד מאוד להיתרגל..מה שהיא הולכת לגן רוסי עכשו וגן עירייה ברור ששם הכול בעברית אני מפחדת שלא תקבל טראומה.. ועוד שאלה..הבת שלי עדיין לא גמולה מטיטולים וגם עדיין לא מוכנה לכך,כמושהבנתי בגני עירייה לא מחליפים להם טיטולים שם רק ילדים שהולכים כבר לשירותים לבד נכון? ושאלה אחרונה..עם ונגיד אני רושמת אותה עכשו לגן עירייה ובספטמבר התחרטתי והחלטתי להשאיר אותה שנה נוספת בפעוטון אני ישלם איזה סכום על ביטול? תודה למי שתענה..

3 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שאת צריכה לחשוב קודם על הנוחות שלכם מאחר וילדים מתרגלים מהר מאוד למצב נתון.

ז"א היא תתרגל לכמות הילדים ולשפה העברית כי לא תהיה ממש ברירה.

אני לא כ"כ יודעת מה קורה לגביי ילדים שהם לא גמולים.

תוכלי להתחרט אבל את התשלום מראש של צהרון במידה ותבחרי והתשלום לגן לא תקבלי חזרה - הם כותבים את זה על גביי הזימונים.

בהצלחה במה שתבחרי,
  • דמי ביטול תשלמי בכל מקרה, אצלנו דמי הרשמה זה 250 ש"ח.

אם היא רק בספטמבר תהיה בת 3 - אולי הייתי משאירה אותה עוד שנה....תלוי.

זוהי ההרגשה האישית שלך. רק את יכולה לקבוע איפה יהיה לה יותר טוב
    פייס: ortal_hori
  • גן עירייה לא אמור להיות חינם? עם כן לפי החוק החדש שיצא למה אני אמורה לשלם ועוד מראש על הגן לשנה? ודמי רישום?על הצהרון אין לי בעיה לשלם כי ברור שאני יבחר בזה כי אנחנו עובדים 12 שעות כול יום אני ובעלי +אני יצתרך גם לממן לה מטפלת..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה