מודאגת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני מממש מודאגת מהמצב של אוראלי

נתחיל בזה שהטוסיק שלו ניראה כאילו נשפך עליו קומקום שלם של מים רותחים יש לו כווויות מהתפרחת חיתולים

מיום חמישי הוא נודניק בגלל השיניים -
    מקיא הרבה , משלשל בלי סוף , אין לו תאבון - הוא לא אוכל בכלללל

קבעתי תור לרופא היום - אבל בכל זאת אני ממש מודאגת
    זה תופעות לוואי יודעות לשיניים??

13 תגובות
עמוד 1
  • מסכנציק
  • אני גם משתמשת באונטיול...
    ויש גם את האגיסטן בייבי גם טובה...
  • לגבי התפרחת אני ממליצה על ,דזיטין סגול" - מעולה!!!!!!!!!!!!!!

לגבי ההקאות ושילשולי- לי זה לא נשמע כמו תופעות של שיניים
  • החלמה מהירה ורק בריאות מאמי

• אני ינסה את התרופות שהמלצתן מקווה שיעבור לו

• ממי למה את חושבת שזה שיניים?
    כל דבר אפשר לשייך לשיניים
    בסופו של דבר רק כשהשן יוצאת אפשר לדעת בפירוש
    הקאות ושלשולים מרובים דורשים ביקור מיידי אצל רופא
    ודרך אגב התפרחת היא בגלל השלשולים עד שלא יפסיק לשלשל לא תפסיק התפרחת
    בינתיים כמה שיותר משחות - ממליצה על דרמקומבין הדבר היחיד שעזר לנו סופית להיפטר מהתפרחת (והיא היתה קשה מאוד מאוד נועם ממש דיממה)

תרגישו טוב

• שירגיש טוב ושיעבור במהרה!
    לגבי הקאות ושלשולים, לפעמים בקיעת שיניים מלווה בכל מיני תסמיני חולי כאלה ואחרים אבל אף פעם אי אפשר לדעת בוודאות כך שטוב עשית שנרשמת לרופא!
    החלמה מהירה לקטנטן!

• שיניים=שלשולים בכי חום חוסר נוחות הרבה רוק....

בקשר לתפרחת אל תשימי לו טיטול שימי לו חיטול בד כמו פעם כל פיפי לשטוף עם מים וסבון (הסבון ייבש את המקום)...אלוורה גם מייבש שימי בכל החטלה.. אם את מניקה אז חלב אם מאד עוזר במקריים כאלו...

ושיעבור מהר

• אנטיול מעולהה
    אם את זוכרת לרז היה בורדו בטוסיק וכמו שפשוף פתוח מרוב שהעור מגורה

• אוי מסכוןןןן

• אוי מאמי אל תדאגי כל כך! תופעה מוכרת מאד!
    יש איזו משחה, שמורחים על התפרחת וכמו קסם- זה נעלם.
    אינ לא זוכרת את שמה. אברר לך.
    יכול להיות שזה קשור לשיניים, כי יש לחצים, ומתחוללים שנויים בגופו שיכולי ם לגרום לכל מני תופעות של לחץ כמו פצעונים..

אל תהי מודאגת! צרות קטנות!
    בהצלחה ורק בריאות ואושר!

כולנו הילדים של אבא בשמים
  • לגבי הטוסיק, תעשי לו אמבטיות עם תה קמומיל..ממש תזרקי איזה 5 או 6 תיונים וכשהמים יהיו בטמפרטורה שאפשר לרחוץ את התינוק שישב באמבטיה בזה כמה שתוכלי. יש גם משחה בפנטן. לגבי המשחה אנוטיול אם אני לא טועה זה עם סטרואידים ואם כן אז אני לא ממליצה לך בכלל אז תבררי לפני שתקני. יש גם שמן בלנאום אם את מכירה שאת שופכת למים של האמבטיה שישב בתוך זה ,יש שם הוראות כמה את שופכת. אז את יכולה יום אחד אמבטיה עם זה ויום עם התה קמומיל ויום שוב עם הבלנאום וכן הלאה. לא צריך סבון כשאת עושה את האמבטיות האלה.

לגבי שיניים, כן יכול להיות כזה דבר ואפילו יכול להיות חום כשיוצאים שיניים אבל בכל מקרה תלכי לרופא שיבדוק ויגיד לך תשובה מדויקת יותר.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה