כמה שאלות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות בוקר טוב לכולןןן איזה קר היום אין דברים כאלהה

9 תגובות
עמוד 1
  • 1. אין לי מושג
    2. אין לי מושג
    3. אין לי מושג

אבל אני אוהבת אותך!!!! ומתגעגעת!!!

• כפרה עלייך שימריתתתתתתתת אני מתה מתה מתה עלייך

• חחחחח לישוווןןןןןןן כמה זה חסר
    אם היא נרדמת אז מה הבעיה פה?????
    אם לא אז מה שאני עושה זה לשים אותו במיטה שלי להדליק את הטלוויזיה ולנמנם קצת לידו עד שאני מתאוששת. אחרי לילות קשים זה חובה. זה אמנם לא לישון אבל זה משהו....
  • 1. בצל את יכולה להוסיף למים בלי לטגן בשביל העטם,לא לטחון עם המרק...גם כרפס וכוסברה וגם פרטוזליה שימי במרק שיצאו הויטמינים למים ובטחינה תוציאי...עוף את יכולה לשים אבל שוק או כנף... את יכולה להוסיף קצת כורכום וכמון שזה יוסיף טעם וגם הם נורא בריאים...לא הרבה ממש רבע כפית מכל אחד...

אני מכינה מרק גדול טוחנת הכל שמה לה קצת ואת השאר למקרר בקופסא אטומה ל3 ימים..

2.תני לה כמה שהיא רוצה שימי בקערה ותני עם כפית אפילו 10-15 כפיות זה מצויין....

3. שי-אל קמה ב6 אוכלת טיטול ואני מחזירה אותה לישון איתי עד 8 וחצי ככה אל תרגישי רע...

• טוב אז ככה...
    שאלה 1 אניהייתי מוותרת על הבצל ומוסיפה רק תפו"ח גזר ובבטה או דלעת ולטעם מלח פלפל וכרפס בלי אבקת מרק זה אסור לתינוק

שאלה 2 תתני לה על שתרגישי שהיא שבעה אולי היא לבד אפילו תראה לך שזהו.

שאלה 3 אני הייתי שומרת את השינה שלה לצהריים ואז מנמנת איתה את השעה שעתיים .

לשיקולך מקווה שעזרתי בהצלחה

• 1. אני טיגנתי בצל ושום ביחד תמיד כל מרק. זה א'ב' של מרק לא?? חחחחח
    בעיניין הירק, הייתי משאירה את העלים שלמים ואז פשוט הוצאתי אותם (יש גם כל מיני גאג'טים לזה...כמו שקיות או כדורים ששמים בפנים את הדשא לסוגיו ואז זה רק לטעם\ויטמינים.
    2. כמה שבא לה
  • תודה בנות עזרתן המון

• לגבי השינה, מותר ורצוי...
    לגבי הבצל, אני מוסיפה שלם ומוציאה אותו לפני הטחינה, כך גם את ירק.
  • את יכולה לבשל את הבצל יחד עםהירקות ולטחון אותו גם
    כנ״ל לגביי שום
    את יכולה לבשל ירק במרק, פטרוזיליה, כוסברה, סלרי
    וחלק ממנו כן לטחון במרק
    הכל הולך !!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה