עיסוי הפריאום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן מישהי עשתה????איך עושים את זה בידיוק לא הבנתי...ומישהי גם שתתה איזשהוא משה שאולי קוראים לו"שמן קיק" או מיץ פטל????
9 תגובות
עמוד 1
  • יש שמן פירנאום בכל בית מרקחת או אפילו בשילב מוכרים...

את שמה על האגודל ומעסה את אזור החיץ (בין פי הטבעת לנרתיק) מכניסה את האגודל באיטיות בחלק התחתון של הנרתיק ומעסה את הדפנות...לא עמוק מידי רק בכניסה...כל יום 10 דקות..

• אני שמעתי על מיץ פטל ושמן קיק שזה מעולה

• לגבי עיסוי פירנאום יש שמנים יעודיים- ממליצה של וולדה.
    יש 2 אפשרויות לעיסוי או את לעצמך או בעלך לך. תרשמי בגוגל עיסוי פירנאום ותקבלי בצורה מאוד מפורטת כולל ציורים איך עושים את זה. נורא מביך... אבל אני ובעלי הקפדנו משבוע 35 וברוך השם אין לי תפרים.
    לגבי הפטל יש חליטה של פטל אדום שנמכרת בחנויות הטבע והתפקיד שלה הוא לאזן את הרחם (חלש לחזק וחזק לרכך) גם על זה יש חומר רב באינטרנט
    בהצלחה
  • אומרים שמשקה פטל/תה פטל מכין את הרחם לקראת הלידה, מרכך רקמות וכו', אני שתיתי לסירוגין בלי שום קשר כי אני אוהבת את הטעם כך שאני לא יכולה להגיד בוודאות אם זה עשה משהו.
    לגבי עיסוי הפרינאום הסבירו מעליי, בנוסף הנה לינק שמסביר -
    עיסוי פרינאום
    למרות המבוכה, גם אני ובעלי הקפדנו לעשות אותו משבוע 34 בערך, כנראה שזה תרם לכך שילדתי ללא חתכים ותפרים.
  • אני לא יודעת אם זה באמת עוזר אבל אני עשיתי בשתי הלידות ולא עברתי חתך ולא תפרים
  • לא מכירה אבל מאחלת לך מלא מלא מלא מלא מלא בהצלחהההההההההה

אגב, ראיתי את הקישורים, מעניין..
    יש עניין מיוחד לא לבצע חתך? מה רע בו וטוב בלעדיו..?

כולנו הילדים של אבא בשמים
  • אני התחלתי לעשות אבל ילדתי לפני הזמן וזה לא ממש עזר אבל אני יודעת שאפילו המיילדות בשלב הלידה עצמה מנסות להרחיב את הפרינאום לפני שחותכים.

אני אומרת תנסי להזיק זה לא יכול

• לא עשיתי לפני הלידה אבל הבאתי את השמן שקדים לבי"ח והמיילדת היתה מקסימה ועשתה לי כל הזמן אפילו במהלך הלידה עצמה

• שרון, וזה אכן עזר לך?

אמאלה קראתי עכשיו את התהליך של העיסוי זה עשה לי צמרמורת וגרם לי להתכווץ!
    בגדול- אני טיפוס שמתכווץ אוטומטית בכל הקשור לאזור ההוא
    איך אני אתן שיגעו בי בלידה ועוד יחדירו לי אצבעות? אמאלהההההההה

בקשר לשמן קיק- שמעתי על כמה ששתו שמן קיק ותוך יום הלכו ללדת- זה מזרז לידה. אבל אסור לקחת לפני תאריך הלידה המשוער! ככה אמרו לי..
    נראה לי שלוש פעמים ביופ שותים, כל פעם משהו כמו כף... צריך לבדוק! אני לא בטוחה!

כולנו הילדים של אבא בשמים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה