האם זה היה לעוד מישהי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנו מנסה כבר שנה וחצי ואני די בסרטים...
    כבר בכמה חודשים אחרונים שמתי לב לתופעה מוזרה -שבוע אחרי הביוץ (אני יודעת לפי מעקב זקיקים) אני מקבלת כאבי בטן חזקים (מן התכווצויות)...תוך יום זה עובר ואז בעוד שבוע אני מקבלת
8 תגובות
עמוד 1
  • לא קרה לאף אחת???

• היי לך..
    לי באופן אישי זה לא קרה..
    אני יודעת שכל מה שהיה אחרי הביוץ אני פירשתי כסימנים להריון עד שקיבלתי את המחזור..
    בכל אופן אם את אומרת שזה משהו קבוע אולי כדאי שתשאלי את הרופאת נשים שלך..
    אולי ככה הגוף שלך מכין את עצמו למחזור..
    שיהיה לך המון בהצלחה!!!

me
  • זה כבר ברור לי שזה סימן למחזור
  • מחזיקה לך אצבעות שהפעם תתבשרי בהריון ולא במחזור..
    אל תספידי את החודש עד שהמחזור לא באמת הגיע..
    שיהיה המון בהצלחה!!
    מחכה לעדכונים..

me
  • גם לי זה קורה..... ואני גם חושבת שהגוף מכין עצמו למחזור, וכל אחת והתגובה של הגוף שלה... מאחלת לנו לחודש טוב ובשורות טובות:)

הודיה
  • אני כ"כ מיואשת....במחשבות שלי כבר פסלתי גם החודש הזה....אני יודעת שאסור להיות פסימית
    נראה שחודש הבא אני עושה הפסקה מכל הניסיונות!

• יש לי שאלה..
    אתם מנסים שנה וחצי. התחלתם בירור רפואי?
    אני אומרת לך את דעתי האישית חצי שנה אני רק התעסקתי במקלוני ביוץ בהפרשות בתכווצויות והכל לשווא! בעלי עשה בדיקת זרע התברר שהבעיה אצלווווו! יש לו ספירת זרע נמוכה!
  • כמובן שעשינו בירור - הכל תקין לשנינו...כך שאני עושה מעקב זקיקים בלבד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה