מרגישה כל כך לא טוב תעזרו לי בבקשההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הייתי במוקד ואחרי זה במיון אני ממש מרגישה רע יש לי בחילות כאב ראש חולשה ועייפות לא מוסברת בשני המקומות בדקו אותי ולא מצאו שום דבר הכל תקין אצלי ואצל התינוקת....אני לא יודעת מה לעשות תעזרו לי בבקשההההה
9 תגובות
עמוד 1
  • זה טבעי מאמי התינוקת לוחצת לך על הקיבה מה שמעלה את החומציות למעלה ובגלל זה יש לך בחילות...
    כאבי ראש יכולים לבוא מלחץ על כלי הדם או חוסר במינרלים...את שותה מספיק?
    עייפות וחולשה היא חלק מהשליש האחרון תנוחי כמה שאת יכולה אפילו אם זה רק להרים את הרגליים ולעצום עיניים...

מקווה שתרגישי טוב

• בשבוע מתקדם כמו שלך עייפות זה נורמלי אבל כאבי ראש קצת מטריד..
    מדדו לחץ דם בדקו שתן?...

אם לא חולף אחרי מקלחת טובה ומנוחה הייתי פונה למיון
  • כמו שקודמותי אמרו.
    תקפידי על שתייה.
    תנסי לנוח קצת
    תאכלי בביסים קטנים
    ואם לא משתפר לכי לרופא, שיבדקו לך לחץ דם, בדיקת שתן וכו'.
    [

• תרגישי טוב

• ווואיי קודם כל תודה על התגובות אתן מקסימות
    לילוש האמת את ממש הרגעת אותי תודה רבה לך אני מקווה שזה יעבור לי מהר ואני אהיה אחרי הלידה ואחזיקמלאכית קטנה.
  • איזה שבוע את.??

נשמע לי טבעי ביותר!!!

קחי לך חופשה מכל המטלות - כולל עבודה. תנוחי במיטה עם משהו טעים טעים

הטיפול היחיד- זה להתפנק עד שיעבור זעם.

לבחילות ולחומצתיות- מומלץ סוכריות טאמס- בחום מירבי. זה הדבר שעוזר לי , כולל מים קרים לשיכוך צרבות.

שוקולד יכול לעזור לכאבי הראש.

בקיצור- להתפנק ולנוח. זה הטיפול. והתופעות מאד טבעיות, אל תלחצי מהן יותר מדיי. מנסיון :)

בהצלחה ותרגישי טוב :)

כולנו הילדים של אבא בשמים
  • האמת שבחילות וחולשה הם גם סימפטומים של התייבשות...
    אז אם הכל בסדר עם שתיכן, גם הייתי הולכת על אופציה של שתיה מרובה ומנוחה.
    תרגישו טוב.. עוד קצת אתן אחרי

• תרגישי טוב ותחזיקי מעמד את לקראת הסוף

• זה טבעי לשלב הזה...
    גם אני סובלת מצרבות שמלוות בבחילות (וזה התחיל לפני שבועיים) אני קמה באמצע הלילה מהצרבות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה