היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום לכולכן, אני צפויה לעבור ניתוח היסטרוסקופיה ניתוחית בבית חולים מעייני הישועה. רציתי לשאול האם מישהי טופלה בעבר בבית חולים זה, מכירה איך היחס/התנאים שם או כל מידע רלוונטי אחר.
תודה רבה מראש
12 תגובות
עמוד 1
לא מכירה... אבל רציתי להגיד לך המון בהצלחה!!!!
טופלתי במעייני הישועה - עברתי כמה מחלקות בכולם התנהגו אלי מאוד יפההההה , סתם שתדעי בכל מקום אם את רואה שאחת מהאחיות לא מתייחסת כראוי את יכולה לבקש שיחליפו. אני יצאתי ברוך ה' מרוצהההההה... ושיהיה בהצלחה!!!
בהצלחה
בהצלחה
אני עשיתי באסף הרופא . זה ממש כמה דקות שמכניסים מצלמה עם זרם של מים יש קצת לחץ אבל ממש לא כואב . שיהיה בהצלחה
לא מכירה... אבל המון בהצלחה!!!!!!!!
בהצלחה מותק
ההצלחה מתחילה באמונה ! בה-צ-ל-ח-ה אורטל
עברתי את הבדיקה,אומנם במרפאה במרכז,זה מאד אישי בנושא הכאב ,לי הבדיקה לא היתה חוויה נעימה ,אבל שוב ,זה מאד אישי ... מאחלת לך המון הצלחה ובשורות טובות
בהצלחה
עברתי את הבדיקה בבית חולים מאיר ממש לא נורא זה בהרדמה מלאה בכל אופו היה אצלי וחוץ ממעט דימומים לא היו כאבים בהצלחה
אני לא עשיתי בהרדמה ... וזה לא כאב היה קצת לחץ בבטן מזה שהכניסו מים אבל לא כואב בכול אופן כמו שאמרו כול אחת ואיך שהיא הרגישה . ואם את מפחדת אז את יכולה לבקש בהרדמה . בהצלחה
יש הבדל בין היסטקוסקטפיה לצילום רחם בגלל זה עשיתי בהרדמה מלאה אם הבנתי אותך זה היסטרוסקופיה נכון