אשמח לחיבוק מילה חמה ניעור כל דבר.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.... אני קצת בלחץ... קצת חששות... קצת פחדים... קצת מהכל בעצם... חמישי הבא מי שפיר ואני כבר אהיה בשבוע 32. אני מאמינה ומקווה שהכל בסדר.... אבל שוב פעם מפחדת מה אם ו.... לא....? אוףףףף מתחילים הסרטים בראש... יהיה בסדר נכון??? להזכירכן כל הבדיקות יצאו תקינות שקיפות 0.9 סקירה מוקדמת ו 2 סקירות מורחבות ואקו לב עובר הכלללל יצא תקין. בחלבון עוברי הערכים כשלעצמם יצאו תקינים בשלושת הבדיקות בשיקלול יצא לא תקין.... אשמח לקצת עחדוד ואולי ניעור....
17 תגובות
עמוד 1

• מחזיקה מליון
  • יהיה בסדר נשמה שלי
    הכול יהיה תקין בע"ה
  • ב"ה הכל יהיה בסדר גמור, בינתיים קבלי מיליון

• פייס: ortal_hori
  • כי בחלבון בשיקלול של גיל עם בדיקות לתסמונת דאון יצא 1:36. חוץ מזה הכל יצא פיקס. ועשיתי סקירה מורחבת באופן פרטי אצל פרופ יגל. שאמר לעשות דיקור בשבוע 32 כי לא היו ממצאים לא תקינים בסקירה והסיכוי להפלה בשל הדיקור היה יותר גבוה מזה שהתוצאה לא תהיה תקינה. הוא גיבה לעשות דיקור מאוחר.
  • מאמי את תראי שהכל יהיה בסדר!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• בע"ה הכל יהיה בסדר!!!
  • אמן סלה!!!

• תודה בנות! אוףףףףףףף זה כל כך קשה לי!
    אפילו עוד לא נרשמתי לבית חולים ללידה....
  • מאחלת לך רק בשורות טובות

http://www.f2h.co.il/1848034048453

• ממי תנשמי עמוק הכל בסדר מחזיקה לך

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **