עצירות.. (לא לנשים עם לב חלש.. :)) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• [
23 תגובות
עמוד 1
  • עיסוי עם שמן ? מיץ של עגבניה בכפית ? תה שומר ? אני עושה חליטה מזרעי כמון ואניס זה מאוד עוזר.
  • לשקד היתה תקופה שהוא סבל בדיוק ככה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• מיץ שזיפים, או שזיפים שחורים יבשים מורתחים במים, מסוננים (המים, לא השזיפים. את השזיפים עצמם תאכלי את) ומקוררים.
    עוזר תוך דקות בודדות, בדוק.
  • זה ממש לא אותו הדבר כמו גרבר שזיפים! רק הדבר האמיתי הוא הדבר האמיתי, ורק הדבר האמיתי עוזר.
  • גירוי בפי הטבעת עם משחה של החיתול (עוזר להחליק),
    עישוי בבטן באזור הטבור בצורה סיבובית בכיוון השעון,
    תקפלי לה את הרגלים לכיוון הבטן בליחצות עדינות..
  • אל תצחקי,
    שמעתי שהעירקיות הזקנות עושות את זה:

ענף קטן של פטרוזיליה, החלק הקשה, שיהיה משוח בשמן זית,
    ואיתו לגרות ולעשות סביב פי הטבעת, להכניס את זה מעט וכנראה שזה ממש משחרר.
  • תשימי על היד כפפה חד פעמית , תטבלי את הזרת שלך
    בתוך שמן זית ותגרי לה בעדנות לאט לאט את פי הטבעת.
    מבטיחה לך שזה יעזור
    בהצלחה

• אני מפחדת לגעת להם בפי הטבעת. אני בעד השיטה הישנה והטובה - לשתות מים
  • תודה על כל העיצות..
    צ'- בשבת נתנו לה לשתות מלא מים, וביקשתי גם במעון שיתנו לה..
    גם זה לא עזר..

אז ככה- מסכנה.. כ"כ התאמצה..
    מרחתי לה ואזלין, הכנסתי קצת פנימה קיסם אזניים (מהדקים, לא השמנים..) עם ואזלין,
    וגם עזרתי לגוש לצאת עם הקיסם, קצת פוררתי אותו ולחצתי לה עם הרגליים בבטן... (כבר אמרתי- סליחה על הגועל!!)
    הגוש הראשון יצא- אבן!
    ומאז יצאו עוד איזה 5 גושים טיפה פחות אבן שגם- היה לה ממש קשה וכואב להוציא אותם..
    ומאז יצא לה מללללללא קקי!
    באמת שאני לא יודעת איפה יש מקום בגוף כזה קטן.
    ואחרי האבטיה שבה עשיתי לה מסאז', יצא לה עוד!
    [
  • מסכנונה. בטוח שזה הציק לה!
    אולי הפירות עשו לה קצת בלגאן...מה היא כבר אכלה?
    החנות שלי באטסי-בואו לבקר!!!
    http://www.etsy.com/shop/michalitay
    קוד הנחה לפורום-forum10
    10% הנחה בקנייה
  • כן, זה יכול להיות, וקורה - מהפירות.
    עכשיו את יודעת מה לעשות. בפעם הבאה (שבעזה"ש לא תהיה) תעזרי לה מיד, אל תחכי יותר מידי. זה יכול להיות מסוכן, ולהביא לחסימת מעיים, לא עלינו. ואז, בביה"ח, הרופאים קצת פחות עדינים מאיתנו, ופשוט מכניסים אצבע או שתיים על מנת לשחרר.
    תאמיני שאמא עושה את זה הרבה יותר עדין והרבה פחות כואב.

וחוצמיזה שמצב כזה עלול לגרום לפיסורה בפי הטבעת. כואבבבב..
  • מסכנה
  • ככה בדיוק היה לשקד
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------

• מסכנונת
  • אוף, גם הבוקר היא ממש התקשתה..
    [
  • מסכנה הקטנה
  • רציתי לספר לך שאפשר גם לטפטף כמה טיפות של שמן זית לתוך
    הבקבוק שהיא אוכלת , לתקופה של כמה ימים עד שהכל יסתדר.
    זה עוזר פלאים ! שתרגיש טוב הבונבונה
    בהצלחה
  • אוי כמה שאני מכירה את הסיפור מקרוב מאוד (אצל שני הבננים..)
    מעבר למוצקים (פירות וירקות) בהחלט יכול לחולל כאן עצירות .
    להקפיד עכשיו רק על פירות שלא עושים עצירות (בלי בננות ותפוחים) , הרבה שתיה .
    אני הייתי מבשלת ליאיר שזיפים במים (תקופה ארוכההה) ממש מבשלת עד שהמים נהיים שחורים ואת המים מסננת ומעבירה לבקבוק עם הסימילאק . זה עזר פלאים
  • גם לבן שלי היה בדיוק אותו דבר כשהוא התחיל מוצקים וזה מה שעזר:
    1. שתי כפיות מיץ של עגבניה.
    2. מיץ של שזיפים שהושרו במים חמים לילה קודם.
    3. ענף דק מאוד של פטרוזיליה טבול בשמן זית - לגרות בעדינות את פי הטבעת
  • מאמי גם הבננה וגם האגס ידועים כפירות שגורמים לצואה קשה (עצירות)... תורידי אחד מהם או שתוסיפי מהם ממש טיפה לפירות...

• זה לא ממש אני קובעת מה יהיה בפירות, היא מקבלת את זה במעון..
    אני פשוט יגיד להם להפסיק לתת לה.
    העניין הוא שהיא התחילה עם זה אחרי 3 ימים שאכלה פירות והיציאות היו סבבה לגמרי.
    [
  • או קיי, לא ידעתי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה