השתפכות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מגדלת נערה בת 15.
    בתור תינוקת, היא הייתה שיא המתיקות והנועם, ילדונת שלווה, רגועה, חייכנית, צחקנית, חברותית בצורה יוצאת דופן, מקסימה אמיתית ששבתה בחיוך ענק וריסי מניפה את כל מי שנקרה בדרכה.
    בקוקיות פרפרים ושמלות פונפונים היא התהלכה לה בעולם וגבתה קורבנות למנת יתר של מתיקות, נוחות (הייתה ילדונת נוחה בצורה בלתי חוקית ממש) וקסם.
    והנה, בגרה הילדה והפכה נערה.
    נערה מוצלחת ויפהפיה, מחוננת, מצטיינת, אהובה ו... בגיל ההתבגרות.
    לא אלאה אתכן בסיפורי הגיל הזה, אניח לכן לגלות את קסמיו בעצמכן בבוא המועד
    אבל היום בבוקר השאיר אותי עם דפיקות לב מואצות, דמעות בעיניים ורשרוש קטן בלב...
    היא קמה, התארגנה, הסתדרה, ירדה מחדרה ונעמדה מול המראה.
    15 דקות ליציאת ההסעה לביה"ס.
    עומדת הגברת מול המראה, ומסדרת שיערה (ארוך, חום כהה, גלי, מלא, מבריק ובריא).
    לפתע צרחות: "נמאס ליייייייייייייי!! תקחי ממני את זה!! מה זה!!! נמאס לי!!"
    טראח. תיק ביה"ס מוטח על הקיר.
    10 דק' ליציאת ההסעה.
    היא מושכת בשיערה בחוזקה, ממשיכה לצרוח: "זה כמו גידול!! נמאס לייייייייייייייייי!! אני לא יכולה יותרררררררררררררררררר!!!"
    בעיטה ברגלי, נעל עפה על הספה.
    5 דק' ליציאת ההסעה.
    היא מנסה לאסוף את השיער לקוקו מהודק, טוענת שאי אפשר, בוכה, צועקת, נרגנת, אדומה, נופלת על כתפיי..............

בנות, זה היה נורא. השאיר אותי עצובה, דומעת בעצמי...
    אני זוכרת את הגיל הזה, זוכרת כמה הוא נורא, עד כמה נוראית הביקורת העצמית האיומה הזו על כל דבר: על המראה, על עוד 2 קילו פחות או יותר (הייתי תמיד רזה, רזה מידי. בגיל ההתבגרות כשכל חברותיי התחילו להתעגל וזה היה כ"כ יפה בעיני, אני נראיתי כמו ילדון מקלון בן 8, ששוקלת 38 קילו...), על פצעי הבגרות האיומים והנוראים, על הבגדים שאין לי והאדידס בהם אני חושקת ואין להורים את הכסף לשלם, על השיער, על הגבות שצריך לעצב, על השפם שצריך לתלוש, על החזה, והחזיה, והתחתונים הנכונים והגרביים האופנתיים...

ובכיתי עליה, על הסבל הזה שלה...

ותגידו לי, למרות שאני אמא שלה, ולדעתי השיער שלה זה הדבר הכי יפהיפה עלי אדמות, והיא כולה נזר בריאה מושלם - האם לדעתכן החלקה יפנית תעזור לה קצת לקבל את השיער שלה, ולא להתענות ממנו כל כך?...

שרון, אמא מודאגת לבת מתבגרת...
21 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי שואלת אותה אם היא רוצה ובודקת איפה הכי טוב לעשות
    כי יש כאלו זולים שיעשו גם נזק לשיער.
    אני הייתי עושה כדי להפחית תסביכים שגם ככה יש בגיל הזה
    בהצלחה

• ילדים קטנים צרות קטנות
    ילדים גדולים צרות גדולות

אני לא בעד הבנתי שהחומרים מאוד מסוכנים לגוף
  • אחותי בת 17 עושה כבר שנתיים החלקה אבל אני חושבת שהיא לא עושה יפנית כי היא קצת מסוכנת.. אני יכולה לברר לך אם תרצי איזה סוג היא עושה .. והשיער שלה ממש יפה
    אם את חושבת שזה יעשה לה טוב אז תציעי למיכל לעשות החלקה ותראי את התגובה
    ]
    ]
  • שרוני

• תודה בנות, על כל מילה.

נוגוש יקירתי. את כ"כ, כ"כ - צודקת. לאמא שלך יש מזל גדול...
  • אלוהים - מה שאני עשיתי להורים שלי בגיל ההתבגרות..
  • אם נעשה תחרות "ההורה המסכן בגיל ההתבגרות", אז אמא שלי תקח את התואר בענק!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• תודה מילנה אוהבת אותך.
    הדס'קה - נכון. אבל את עדיין לא יודעת איך זה באמת נחווה כאמא. מבטיחה לך שזה מקום קשה, מקום שלפעמים מוותרים בו לדברים ההגיוניים מאד שאת אומרת, ואני מסכימה עם כולם.
    מרווה - את מקסימה אמיתית. בטוחה שאת יפהפיה עם החלקה ברזילאית/יפנית או הודית.
    שוב תודה.
    היא חזרה לשפיות והיא שוב מקסימה. אדבר איתה ונראה. זו הוצאה בהחלט לא קטנה... (בין 1500-2000 ש"ח)
  • למה להוציא כ"כ הרבה כסף? עדיף לקנות פן מקצועי שיעשה את העבודה או מחליק שיער.

• לא ישנה כמה שנגיד להן שהן יפות ההרגשה והביקורת העצמית בגיל הזה
    היא מאוד קשה
    לפי דעתי את יכולה לברר על החלקה יפנית , כי זה יעשה לה טוב ויחזק לה את הביטחון
    והיום זה משהו מאוד שגרתי .....
    ובאמת צריך לעשות אותה אצל ספר מקצועי
  • יואווווווווו איזה סרט
    פייס: ortal_hori
  • קודם כל לבי איתך
  • וואי סרטטטטטטטטטטט אפילו אני שיש לי שיער חלק, אני זוכרת שהייתי מבלה בבקרים מול המראה וחוטפת את האטרף שלא מצליח לי לעשות קוקו בלי כרבולות
  • בתור אחת שלא דיברה עם אמא שלה שבוע בגלל " (נשבעתתת), וכשהתבגרה עשתה החלקה ברזילאית, אני אומרת שמדובר בנס ! שיער מקורזל לגמרי הפך לחלק ומלא ברק בלי שום תכשיר או פן, אבל ! צריך לקחת בחשבון את ההוצאות הנלוות, יש להשתמש בשמפו ומסכה מיוחדים על מנת לשמר את האפקט, ובכך שיש לחזור על ההחלקה כל 3-5 חודשים ואם רוצים להפסיק, אז כמו שכבו כא יש להסתפר אחרת זה נראה מגוחך (חצי חצי...). בקיצור, חתונה קתולית !
    לגבי היפנית, אני יודעת שהיא חזקה ואפקטיבית השיער חלק מאוד אך גם יבש וחסר חיוניות בניגוד לברזילאית.
  • תודה יקירה על-הפרגון

• תודה על המשך התגובות, בנות.
    זה יקר לליבי ואני נוצרת כל מילה.
    מרווה יקירה - אספי בטחונך! את תהיי שם בשבילה, בדיוק באותה הדרך שבה עושות זאת כולן, ובדיוק באותה הדרך בה את הולכת כשהיא עדיין תינוקת קטנה ותלויה.

היום היה לי יום קשה.
    יש לי 2 מתבגרים, הרי גם רם שלי בן 12...
    והיום היה תורו להביא לדמעותיי.
    זה כ"כ שונה בגיל הזה, בנים ובנות! זה פשוט נחווה אחרת.
    מדהים.
    אז בכיתי קצת, רגזתי קצת, התלוננתי קצת, ועכשיו אני חייבת לאסוף את עצמי לממש ממש עוד קצת... (ולאלף קיביני' הכלים שבכיור...)
    ובעלי בחו"ל, אופפפפפפפפפפפפפפ שהכל על כתפיי...

רק גומרת לכתוב את המכתב המזו*** הזה (ענייני עבודה) והולכת להתפגר במיטה...
    אני כ"כ כ"כ ע-י-י-פ-הההההההההההההההההה

• שרוני את מהממת כהרגלך, הלוואי על כל המתבגרים אמהות קשובות ורגישות שכמותך!
    בהחלט נשמע רעיון טוב לעשות החלקה- מוטב ברזילאית שהיא החלקת קריאטין שמשקמת שיער פגום, עלותה לא יותר מ 1200 שח- לי עלה 800 ומאוד מרוצה!
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• welcome to the club כבר אמרתי לך נכון?

מוזר לי שדווקא שער שלה זה מה שמפריע...יש פן, יש מחליק...למה ישר החלקה יפנית?
    אצלי שיראל כל בוקר עושה או פן או מחליק (לא כזה מושקע של חצי שעה במספרה אלא מיישר בזריזות את מה ש"התגלגל" בלילה )
    ומצידה....שהשיעור הראשון כבר התחיל..והשער לא מסודר..כולם שיקפצו לה..עד שאין פפיון בראש- היא לא זזה..

את מכירה את זה :

בבוקר, הבנות מחולקים 4 סוגים:
    1. לא אכפת לי א לא אתאפר- אבל אשן עוד קצת
    2. לא אכפת לי לא להתאפר - אבל אוכל ארוחת בוקר
    3. לא אכפת לי ארוחת בוקר ולישון עוד קצת - אבל אתאפר
    4. אאחר - אבל אשן,אתאפר ואוכל ארוחת בוקר.

אז שלי זה 4.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה