המשך דימום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני בשבוע 12 היום ערכתי בדיקת דם הקשורה לשקיפותץ עורפית. פניתי אליך בשבוע שעבר לאחר בעיית דימום וקרישי דם והרופא נתן לי מנוחה 4 ימים ואכן ב"ה הדימום הלך, פחת מאוד עד לכדי פס דק אדום- ורוד. היום חזרתי לעבודה (אני מורה במקצועי )ואחה"צ אני רואה שהדימום חזר אמנם לא בעוצמה ובכמות שהיתה אך קצת יותר מהיומיים האחרונים.
    מה עלי לעשות? האם יש קשר לחזרה לעבודה? האם עלי לקחת חופש עד שיפסק לגמרי? (זה יכול לקחת עוד ימים רבים לא?!) מה ניתן לעשות האם רק מנוחה? והאם עלי ללכת שוב ולהבדק אצל הרופאה?
    תודה רבה על העזרה .
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

עלייך לשוב ולהבדק בהקדם, משום שחשוב לוודא כי ההריון תקין ומתפתח היטב ושנית, לנסות ולראות האם יש סיבה לדימום. בהתאם לממצאים בבדיקה ניתן יהיה להמליץ על צעדי טיפול ומניעה, אבל אין ספק כי מנוחה היא אחת האפשרויות החשובות

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה