מה דעתכן על? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בית ספר/חטיבה
    דמוקרטי?
6 תגובות
עמוד 1
  • לא שמעתי על ילדים שאני מכירה בבית ספר כזה

מה את חושבת על מסגרת כזאת?
  • אם את מתכוונת לדמוקרטי שבו אין כיתות ויש בחירה של שיעורים וכו', אז אני חושבת שתלוי מאוד בילד, רוב הילדים צריכים מסגרת עם גבולות ולא כ"כ הרבה חופש.

אני בדקתי אפשרויות ומצאתי שיש עוד הרבה סוגים של בתי ספר אלטרנטיביים, למה את חושבת על כיוון כזה? לפי הסרגלים יש לך עוד הרבה זמן

• כמו שכתבו, גם לדעתי זה תלוי בילד. זה לא מתאים לכל אחד.

לגדול שלנו אנחנו שוקלים בית ספר דמוקרטי או אנתרופוסופי. הבעיה היא שאין בקרבת מקום וזה מקשה מאוד על ההתנהלות היומיומית ובסוף מוותרים ורושמים לבית ספר רגיל.

• תמר- סתם מעניין אותי לדעת לפי מה את הגעת למסקנה למי זה מתאים ולמי לא מילדייך? איך אפשר לדעת זאת?

מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• קיבלנו הזמנה בדואר לראות את המקום לכיתת חובה.
  • איילת, את מכירה את ליאם שלך הכי טוב, ויכול להיות שזה כן מתאים לו.

אני הייתי הולכת לראות, מתרשמת מהצוות, משוחחת איתם ובודקת מהי אופן ההתנהלות.

בהצלחה
    פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה