כאבים לאחר צילום רחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב ,
    ביום שני שעבר עברתי צילום רחם.
    הצילום עצמו היה לא נעים והבדיקה יצאה תקינה.
    לאחר מספר שעות התחלתי להרגיש כאבים חזקים בבטן התחתונה שהלכו וגברו עד שהגעתי למיון.
    במיון עשו לו אולטרסאונד ומצאו שהכל תקין. במהלך הבדיקה סבלתי מכאבים חזקים באזור הרחם.
    נאמר לי שכנראה קיבלתי זיהום בעקבות הצילום ( דבר שהוא לא כל כך שכיח..)
    וחיברו אותי לאנטיביוטיקה דרך הוריד לשלושה ימים.
    כעת מיום חמישי אני בבית ולוקחת אנטיביוטיקה דרך הפה.
    יש לי עדיין מידי פעם כאבים בבטן התחתונה ( לא כמו שהיה לפני אבל עדיין כואב).
    רציתי לשאול שלוש שאלות-
    ראשית, האם מצב זה הוא הגיוני- שבוע עם אנטיביוטיקה ועדיין כואב לי?
    דבר שני- יש לי תגובה לא כלכך טובה לאנטיביוטיקה- שלשולים ובחילות בעיקר- האם אפשר להוריד במינון שנתנו לי הרופאים או שלא היית ממליץ..?
    דבר שלישי- אומרים שצילום רחם לעיתים מגדיל את הסיכויים להיכנס להריון לאחריו, האם בשלב זה- שבוע אחרי הצילום ניתן לקיים יחסים?
    מצטערת על השאלה הארוכה..
    אשמח לתשובותייך בהקדם.. :)
    me
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. כן יכול להיות שעדיין יש כאבים. אני ממליץ להבדק משום שאם עדיין יש כאבים ייתכן ועדיין יש זיהום שלא חלף.
    2. אינני יודע איזה אנטיביוטיקה את לוקחת ובאיזה מינון. ככלל, אינני ממליץ לשנות את הטיפול והמינון שהומלץ לך, משום שזה יכול לפגוע ביעילות הטיפול. שוב, אני חושב שכדאי לך להבדק הן מהסיבה שהכלנו בסעיך הקודם והן משום ששלשולים יכולים להיות תופעת לואי מדאיגה של חלק מסוגי האנטיביוטיקה, וייתכן ויש מקום להחליפה.
    3. כל עוד יש אפשרות של זיהום, שלא סיימת את הטיפול בו - אני ממליץ שלא לקיים יחסי מין

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה