-
-
אתן מדברות על התאומים?
אז בסוף אמרו שזה מהתעללות? כי בהתחלה לא היו בטוחים..
באמת לא ברור איך..
איך אפשר????????????????????????????????????
-
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
------------------------------------------------------------------------------------------
לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
--------------------------------------------------------------------------------
אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
-
הדסק'ה, יצא דו"ח של ד"ר יהודה היס מהמכון הפתולוגי באבו כביר שבדק את התאומים, הדו"ח תומך בהשערת ההתעללות ולא בהשערת המחלה הנדירה. ההורים עדיין מכחישים הכל, טוענים שהם כל הזמן בביה"ח יחד איתם, מתפללים לשלומם ורוצים לדעת ממה נגרמו החבלות לילדיהם...
-
אני מתפללת שבמקרה הספציפי הזה יתגלה שבאמת זה לא התעללות למרות שזה לא נראה ככה כרגע,
אבל בלי קשר לתאומים לא חסרים לצערי הרב רב רב מקרים של התעללויות...
[
[
-
לא אמרו בוודאות שזאת התעללות אבל שללו איזה שהיא מחלה גנטית כלומר לא מצאו מחלה גנטית שיש לקטנים.
מה שכן כבר יום הראשון אמר שיש לילדים שברים וחלק מהשברים הם מחאייה שהתינוקות עברו ככה שעדיין לא אמרו כלום בוודאות
אני מקווה שאכן זאת טעות וההורים לא עשו כלום לאוצרות הקטנים האלה
-
זאת התגשמות של חלום- ללדת בידיים-מלאות ובבריאות-שלימה תאומים: בן ובת, מה עוד צריך בחיים?!
אני בטוחה,ש- 99.9% מהאימהות, היו חותמות על נס שכזה, בהיריון-הראשון לפחות...
קשה לי,באמת שקשה לי לתפוס זאת
-
מזעזע כמה עצב וכאב

-
אני מצד אחד מבינה שזו כנראה מחלה, אבל מדמיינת תינוק סובל ובא לי להקיא
-
-
שמעתי אתמול את ההורים מדברים בחדשות - זה לא נשמע שהם התעללו...
וגם אם כן - זה גם יכול לנבוע מדיכאון אחרי לידה - אז לפני שאתן שופטות אנשים כדאי להכיר את כל התמונה. (לא שאני חס וחלילה תומכת בלהכות ילדים בכל גיל - מי שעושה את זה בדיעה צלולה לדעתי הוא מפלצת)
יעל, אמא של 2 אפרוחים
-
אמא אווזה- את ממש ממש צודקת.
אבל עדיין הגולה הזאת בגרון...
זה מה שנקרא: כשהרגש גובר על השכל.
-
ממה את משתגעת? אני כבר נהייתי קהת חושים למצבים שקורים פה בעולם. וההוא פרצל באוסטריה שכלא את הבת שלו שנים והביא ממנה ילדים זה בסדר?
אנו חיים בעולם מטורף, אכזר ובלתי נתפס. אם יש מישהו שמכוון למעלה את הדברים - אי אפשר שלא לתהות במה הוא עסוק כשהדברים פה נראים כמו שהם נראים
פייס: ortal_hori
-
-
הורים שבאמת מתעללים בילדים באמת גורמים לי להקיא
-
זוהריקה למרות שאני בד"כ חושבת כמוך - אנ לא חושבת שיש לקשור את שני הדברים ביחד, ז"א יש נשים שמאוד מאוד מאוד רוצות ילדים ומאוד מתקשות להביא ילדים לעולם, ועוברות קשיים פיזיים ונפשיים קשים נורא ובלי שום קשר האחד לחמישי יש הורים שמתעללים בילדיהם....
עדיין קשה לי להאמין שהם אכן התעללו קשות בילדים שלהם, יחד עם זאת ייתכן מאוד וזה קשור לדיכאון אחרי לידה או לעייפות נוראית של יום אחרי יום אחרי יום אחרי יום אין שנייה אחת לישון ואין עזרה, ולא שאני מקבלת התעללות בילדים, אני פשוט לא מסוגלת לשפוט את ההורים האלה בלי לדעת את כל הפרטים......
בואו נסתכל סביבנו - בואו נראה את האמהות החדשות שבקרבנו - וננסה להגיש להן כל עזרה אפשרית, סיר אוכל או לאפשר להן שעת שינה או 20 דק' מקלחת או ללכת לשרותים בשקט, חיינו בעבר בשבטים והנשים קבלו אז עזרה מהמשפחה המורחבת, זה לא קיים כיום כמעט, כל אחד חי בין ארבע קירותיו, המשפחות לא תמיד קרובות, לא תמיד תומכות ותחושת הבדידות בין יולדות מאוד קשה ומאוד מורגשת....
-
לינבר - הפיסקה האחרונה שלך העלתה בי מחשבות - באמת למה אנחנו לא יותר עוזרות האחת לשנייה...
יעל, אמא של 2 אפרוחים
-
לינברי אני רוצה לחזק את דברייך ולהגיד לך שבמיגזר הדתי - חרדי
אישה שיולדת כל כך מפנקים אותה
כל שכנה מכינה לה כל יום משהוא
אם זה ארוחת בוקר / צהריים
מביאים לה עוגה וכו' וכו' ..וזה ממש קיים ומקסים לראות את כל העזרה הזו .
ובאמת זה דבר ניפלא שצריך ליישם

-
לא רוצה לשפוט אף אחד, במיוחד במקרה הספציפי של התאומים (לפחות עד שיתברר סופית מה בדיוק קרה שם),
אבל הורים (אפשר בכלל לקרוא להם הורים?
-
רק להבהיר- בהודעה לא כתבתי שאני מתכוונת לתאומים,
ואף הוספתי בתגובה שאני ממש מקווה שבמקרה הספציפי הזה יתגלה שלא מדובר בהתעללות.
אני לא שופטת ולא יודעת מה קרה שם, ומסכימה לגמרי שצריך לדון לכף זכות לפני שיודעים הכל.
אבל אני דיברתי באופן כללי על התעללות. כשידוע שזה התעללות,
כשאין ספק בכך.
לצערי לא חסרים מקרים של התעללות בילדים וזה קורע לי את הלב.
אני חושבת על הילדים שלי.
ואני חושבת באיזה קלות אפשר לשבור נשמה של ילד רק על ידי משפט לא במקום, או העדפה לאחד האחים שלו, או חוסר סבלנות של ההורה,
אז מה עושה לנשמה של ילד התעללות????
איך אפשר להרביץ לתינוק חסר ישע??
ענבר אני קשרתי בין שני הנושאים כי חשבתי על המשפט של קרן-
באמת אלוהים נותן אגוזים למי שאין לו שיניים במקרים מסויימים.
בקהילות קטנות דרך אגב (כממו אצלנו במושב) יש עזרה ליולדות,
אולי לא גדולה כמו במגזר הדתי חרדי,
אבל עדיין עזרה.
[
[
[