לקטרופיון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב!
    אני כרגע נמצאת בהריון השני שלי (שבוע 8) עוד מההריון הראשון אמרו לי שיש לי לקטרופיון שיוצא מצוואר הרחם והוא מדמם במגע מיני.
    גם לא בהריון היו לי דימומים כתוצאה ממגע מיני. בהריון הנוכחי כבר דיממתי ובעקבות כך עליתי למיון מחשש להפלה ונאמר לי שיש לי- לקטרופיון שכנראה נשאר עוד מההריון הראשון. ובנוסף קיבלתי אנטי די בגלל סוג דם שלילי.
    השאלה שלי- מזה לקטרופיון? זה מסוכן? ממה להימנע? אני מפחדת לקיים יחסים עם בעלי
    תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

ראשית, זהו אקטרופיון
    מדובר בשינוי פיזיולוגי של צוואר הרחם, שאיננו מדאיג
    אני מניח כמובן שנבדקת ועשית קולפוסקופיה ובזה אכן מדובר, ולא בשום ממצא אחר מדאיג יותר של הצוואר רחם
    השאלה האם לקים או לא יחסי מין תלויה כמובן באפשרות של דימום, בעיקרון אין סיבה רפואית להמנע, אבל אם יש דימום אחרי כל יחסי מין אז כדאי להבדק ואולי לטפל באקטרופיון (על ידי צריבה שלו בדרך כלל)

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה