היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוי בנות יש לי רגשי אשם איומיםםםםםםם כשהיינו אצל רופאת עור עם להב היא נתנה לנו 2 משחות היא נתנה אגיסטן בייבי לפות ולטוסיק וטבע קוטן לכל מקום אחר בגוף שיגרד לה בזמן שהאכלתי את נועם להב התחילה לבכות מתוך שינה שכואב לה בפות. אצל להב כואב משמע מגרד משמע שים משחה ויעבור. בעלי הציץ לחדר והראה לי משחה וביקש ממני אישור עליה. אני הייתי עסוקה בנועם ולא הייתי מרוכזת. נתתי לבעלי לשים ללהב בתוך הפות טבע קוטן. ואז פתאום הבכי של להב התגבר והיא כבר ממש צעקה שכואב לה הנחתי את נועם במיטה ובעלי בתמימות אומר לי שהתנפח לה הפות הסתכלתי וחשכו עיני - זה היה נפוח כאילו היא הכניסה לימון פנימה וגם קשה כמו אבן ובעלי מראה לי את המשחה ופתאום קלטתי איזה טעות חמורה עשיתי
24 תגובות
עמוד 1
[
ממי זה קורה לכולןןןןן
איך אתן מרגישות הבוקר? [
אוי מאמי
בובה, קודם כל המון המון
אויייש לא נעים תוספת מדהימה למשפחתנו!
וואו!! איזה מפחיד! אני שמתי כמה וכמה פעמים טבעקורטן בטוסיק..... אמאל'ה!! העיקר שהכל בסדר עכשיו....
בנות תודה לכולכן
חס וחלילה לא משווה את עצמי להורים שמתעללים אני רק אומרת שכשגרמתי לילדה שלי לסבל בטעות הרגשת שחרב עלי עולמי, אז איך הורים מסוגלים לעשות את זה בכוונה
סיון אני בשוק ויש לי דמעות בעיניים, יואו מסכנה להב.... שולחת מיליון חיבוקים
לא נורא סיווני..את אמא מדהימה...
אוייש מאמי... תרגישו טוב
העיקר שהיא מרגישה טוב יותר ואל תלקי את עצמך. טעויות, כמה שאנחנו לא רוצים, קורות ולא מרוע לב. את סה"כ אמא טובה ואל תכעסי על עצמך.
יו מאמי תרגישו טוב!!! נשיקה ללהבונת!
העיקר שהכל בסדר ושלהב מרגישה טוב יותר עכשיו
מאמי שלי את אמא נפלא ושתרגיש טוב
העיקר שהכל בסדר עכשיו
אל תרגישי רע, זה יכל לקרות לכל אחד.את אמא נפלאה. בעיקר שהכל הסתיים בטוב. איך היא מרגישה עכשיו?
את אומנם אימא אבל את עשיה בשר ודם...קורה שלא שמים לב... אל תהיי קשה עם עצמך...ברוך השם לא קרה שום אסון..
העיקר שזה מאחוריכן
ושוב תודה לכולכן היא בסדר עדיין קצת נפוח - אני ממשיכה עם הטיפות פניסטיל - אם לא יעבור עד הערב אני אקח שוב לרופא
כמה עייפותתתתתתתתתתתתתתתתת,כמה זה מעייף לתפקד כל-כך הרבה שעות,אני מעריצה אותך
יפה שלי!!!
קודם כל אני שמחה שהכל בסדר ושלהב בסדר.
טעויות קורות לכולנו, את בנאדם וזה היה יכול לקרות לכל אחת מאיתנו. את אמא מדהימה וזה מה שחשוב.
בקשר לשאלה שלך על התעללות הורים בילדיהם - אין לי מושג!!!!!!!!!!!