בבקשה תעזרו לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 9 ימים אחרי החזרה, אתמול היו לי כאבי מחזור מטורפים והיום קמתי עם כאב ראש, להספיד כבר נכון??
14 תגובות
עמוד 1
  • מה פתאום ?????????!!!!!!!!!!!!!!!1

התחרפנת ?

מה זה קשור להספיד ?

לא מספידים עד שלא עושים בדיקת דם לבטא !
    ההצלחה מתחילה באמונה !
    בה-צ-ל-ח-ה אורטל
  • מה פתאום!!!!!!!!!!
    בדיקת דם עוד 3 ימים!!!! בהצלחה מאמי מחזיקה לך המון
  • אבל יש את כל הסימנים לווסת - כאבי מחזור, כאבי ראש, אפילו פצעים קטנים בפנים..
  • זה ממש לא קשור. למחזור ולהריון יש את אותם תסמינים. אל תתייאשי!!!!! שיהיה לך בהצלחה
  • כמו שהבנות כבר אמרו .. אין מה להספיד!!!! בעז"ה שיהיו בשורות טובות!!!
  • רק אחרי בדיקת דם יודעים בוודאות. לא להספיד
  • דווקא להפך אומרים שלהריון ולוסת חודשית יש בדיוק את אותם סימנים אני במקומך הייתי מעודדת ממה שקורה ובטח לא מספידה בטרם ביצעת בדיקת דם ...

בהצלחה....
  • ברור שלא להספיד!!!!!
    זה יכול להיות גם סימן טוב
  • לא, את לא רצינית נכון????!!!!
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • ללי מתוקה אני מסכימה עם כל הבנות! קיבלת בראש כבר אז אני רק אאחל לך המון הצלחה ועוד 3 ימים אנחנו מחכות לעדכון בשורות טובות
  • אתן מקסימות! אני כל כך רגילה לאכזבות שאולי אני מחפשת כל דבר כדי לא להתאכזב יותר החודש..
    תודה לכן, יאללה תאשרו אותי לקבוצה בפייסבוק!
  • ללי, גם לי היו כאבי מחזור ביום ה-9
  • קרן התבלבלת
  • קרן, גם לך היו כאבי מחזור ביום ה-9 והיה הריון??
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה