בקשר לשם... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף

19 תגובות
עמוד 1

• ליטליייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יפה שלי
  • מאמי
  • הוא מגיב לשם?.....מעניין.....

אני חושבת שזה עדיין מוקדם. תשאלי את פנינה - כמה סרטים היא אכלה על אוריאן?
    פייס: ortal_hori
  • גם לנו היה קשה להתחבר לשם של הקטנה, אבל עכשיו אחרי שנה אפשר לראות שהשם שלה ממש מתאים לה.
    בהתחלה מצאנו שם חיבה שהתחברנו אליו יותר, אולי תמצאו גם?

• זה טבעי שזה מוזר לך.
    גם לאחר ההריון הראשון והשני שידעתי איך לקרוא לקטנים שלי, זה עדיין היה מוזר...

אבל

אם את לא שלמה עם השם - יש ספק אין ספק! תפני שוב לרב, אם זה חשוב לך, ותשני לו את השם!

אמא, יותר מכולם, יודעת הכי טוב איך לקרוא לבן שלה, ומאוד חשוב שהיא גם תתחבר לשם!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• אורטלי-הוא לא מגיב לשם כי הוא עדיין לא שומע

• אני הרגשתי ככה גם עם יונתן וגם עם איתמר ועכשיו אני ממש לא מרגישה ככה. זה מוזר בהתחלה לקרוא בשם חדש... לא הרגשת ככה עם הבנות?

לשניהם בהתחלה נתתי שמות חיבה ועכשיו אני כבר קוראת להם לרוב בשמם המלא (לפעמים בשמות חיבה שלא קשורים לשם שלהם).
    יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • הי ממי
    [|) ]לכל דבר צריך את הזמן להתרגל אז לאט לאט
    הרב יודע והוא {ממש מנסיון} מה לטובת הקטנציק
    יהונתן שם מקסים
    המון נחת ובריאות

ואם יש לך ספקות תמיד אפשר לחזור אליו
    בהצלחה
  • נראה שפשוט היית כל כך מוכנה נפשית לשני השמות האחרים -כך שהשינוי ברגע האחרון פשוט קשה . וזה קשה ! כי זו החלטה גדולה!

את חייבת להתחבר לשם . (יונתן שם מקסים ,כן ? אבל זו תחושה שלך)
    בכל אופן , יש לי שאלה ואני מקוה שזה בסדר לשאול -
    למה הרב אמר לשנות ליונתן.? כי זה יעזור לילד לשמע?
    ואם חלילה תגלי שהילד פשוט יש לו ליקוי שמיעה- ואין מה לעשות - גם אם תקראי לו יונתן - האם תרצי לקרא לו בשם שרצית מלכתחילה?

אני בדיעה , יקירתי , שהנסיך שלך מושלם עבורך , בכל שם שתקראי לו .
    ואם טוב לך על הנשמה לקרא לו נווה אז נווה.(לא זוכרת את האופציה השניה)
    תני קצת זמן- תראי אם את מתרגלת - ואם לא - בהחלט לשקול להחליף.
  • מתוקה, זה מוכר מאווווד!

לנו כל ההריון היו כמה שמות ובסוף נסגרנו על אחד,
    ובסופו של דבר הרב אמר שזה שם ממש ממש לא טוב בשבילה!
    אז גם בשבילי לקרוא לאמונה- אמונה..
    היה מאד מוזר!!
    לקח לי זמן להתרגל..

והיום- היא כזו אמוננונת!! ממש מתאים לה השם..
    למוח שלנו קצת קשה לצאת מקיבעון, בגילנו המוםלג- שינויים זה דבר שלא כ"כ קל!
    [
  • פנינה-אז ככה... במשך ההריון יונתן גם היה אופציה עבורנו אבל בעלי למשל אהב נורא איתי ואני אהבתי נורא נווה אבל דיברנו גם על יונתן.
    כשהוא נולד החלטנו או נווה או איתי או גלעד.
    הלכנו לרב בהתחלה הוא אמר נווה. סיפרנו לו שהוא לא שומע והוא אמר לקרוא יונתן אפילו שלא אמרנו בכלל את האופציה הזאת.
    מבחינתי השם לא קשור ללקות שמיעה או לא. אני מנסה להתחבר ואני אוהבת את השם אבל בגלל שהייתי בטוחה שנקרא או נווה או איתי אז זה ממ מוזר לי.

• הבנתי...
  • לא מבינה כלום כלום במשקל הרוחני של שם,
    אבללללללללל אולי, ורק אולי, פשוט תוסיפי לו שם שני, ובסופו של דבר אם תתחברי יותר לשם השני אז תקראו לו כך ביומיום.....
  • זה טבעי לגמרי, לוקח זמן להתרגל לשם חדש, במיוחד עם זה שם שלא חשבתם לשים עד הרגע האחרון, אבל יונתן זה שם מהמם , לי יש יונתן וגם אנחנו לא אוהבים קיצורים, הוא לא יהיה יוני, רק יונתן!!!
    רותי

• לי זה גם קרה
    למרות שאהבתי מאוד את השמות שאני בחרתי לשני בניי . אחרי הברית ברגע האמת את ממשיכה לקרוא לו פוצי , מוצי וכד' כי השם פתאום לא "מתלבש"...
    ככל שתקראי לו יותר בשמו כך תהיי שלמה איתו
  • מכירה את זה!!! נראה לי שזה "קטע של בנים"- בגלל שמושכים שבוע בד"כ עם ההחלטה הסופית על השם.
    וגם לי עזרו לבחור שם (במקרה שלי, זו היתה נומורולוגית). נתתי לה רשימת שמות, וציינתי בפניה ששקד באופציה האחרונה. היא התקשרה למחרת ואמרה ששקד הכייייי מתאים לו
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה