היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב ביום חמישי הייתי בH& O קניתי מתנה בקופה הציעו לי לעשות קרטיס CAL עם מועדון של H&O לא הסכמתי ואז התחילה לשכנע אותי אמרה לי תעשי את הכרטיס ותקחי את כל ההטבות אחר כך תתקשרי לבנק ותבטלי את הכרטיס וגם תחתמי חתימה שונה מחתימת הבנק אז מיד מהבנק מתקשרים לך לשאול ואל תאשי בקיצור שכנעה אותי עשיתי כרטיס
7 תגובות
עמוד 1
את האמת, אני לא מבינה את התשובה של גיסתך. לפחות עד כמה שאני יודעת זכותך המלאה לבטל כרטיס אשראי שעשית! אם היא רוצה לחכות שהכרטיס יגיע אז סבבה. כשהוא יגיע במקום לקחת אותו פשוט תגידי להם שאת מבטלת אותו.
הוא יגיע ואז תלכי לבנק לבטל אותו בלי בעיה אני ביטלתי פעם כרטיס.. לא נראה לי שזאת בעיה
לא בעיה לבטל כרטיס בבנק
פעם גם אני עשיתי איזה כרטיס שמישהי הטעתה אותי ואמרה שזה לא כרטיס אשראי בכלל.
איך שהתיישבתי מול הפקידה והיא אמרה לי שזה אשראי אמרתי לה מיד תבטלי- והיא גזרה את הכרטיס וביטלה במחשב.
בלי להפוך סניף , פשוט תגידי מסרבת לקחת וזהו.
ולהבא לא להקשיב לקופאיות שמקבלות עמלה על כל מישהו שהם מחתימים לאשראי.
קודם כל חצופה הקופאית
[/url
חחחח, גם לי קרה בדיוק אותו דבר!! אני מתנגדת לכל כרטיס מועדון שהוא ביחד עם אשראי! לא רוצה שיהיו לי מליון כרטיסי אשראי, יש לי אחד- זה מספיק ויותר.. [
שלום לך, חברת Cal קראה על המקרה שעליו סיפרת בפורום זה ומתייחסת לכך בכובד ראש. נודה לך אם תוכלי לשלוח פרטים ליצירת קשר לתיבת המייל [email protected] (שם וטלפון) ואנו נחזור אלי בהקדם לבירור המקרה. תודה מראש, צוות Cal