היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז כפי שזכור אוריאל עבר ניתוח ביום שישי. הוא מתאושש יפה אבל הוא לא מוכן לישון לבד במיטה שלו וזה כל לילה בכי עד איזה 12 בלילה. וגם נטלי מצטרפת למסיבה. היא היתה עם דלקת אוזניים מיום חמישי בערב חום של עד 39.7 מעלות. היום למזלי היא בריאה כבר ובגן אבל כל הלילה בכי, לא מוכנה לישון במיטה שלה אלא רק עליי ובמיטה שלנו וזה מסיבה כל לילה. אם אני ישנה שעתיים שלוש בלילה זה מזל.
נקווה שהלילה יהיה יותר טוב כי אוריאל כבר מאושש ומחר הוא בגן ונטלי היום הלכה שוב לגן. אוי... אני עייפה.... לבנה מחוסר דם בפנים.... עם כאב ראש כזה גדול...
יום נפלא!
22 תגובות
עמוד 1
תוספת מדהימה למשפחתנו!
פרט לחיבוקים אני יכולה לשלוח לך כרית וירטואלית....
[
איזו תקופה קשה. העיקר שאוריאל כבר אחרי, ואין ספק שהוא יחזור לעצמו
ליבי - לפחות שתהיה נוחה
תודה, בננות
אוי איזה באסה שירגישו טוב הקטנים. ואת תנסי לנוח כמה רגעים - תפני לך את השולחן בעבודה ולכי לישון
אני בבית עם אוריאל כרגע אז אני אנסה לישון צהריים איתו
לורה כרית וירטואלית סופר נוחה בדרך אליך (שלחתי גם פוך). תתפסי ת'בוס ותסחבי אותו למיטה. לכי לישון.
[
אחרי מקלחת. לצערי לא התקלחתי כבר יומיים. איזה ג'יפה אני
אויש איזה מזל שאמרת ואני חיפשת מאיפה הריח. [
ריח עובש של בואש כבר... חייבת מקלחת ואח"כ תנומה קצרה ואז לטפל באוריאל ואז לקחת את נטלי מהגן ואז לילה לבן נוסף ואז הכל חוזר חלילה ...
עדיף להתקלח עכשיו כדי שהריח לפחות יהיה נעים
שימי טמפונים באף. תאמיני לי לא תריחי כלום.... איך אוריאל מרגיש? [
תרגישו טוב וליצלול מתחת לפוך
אוריאל יותר טוב. הולך יותר טוב ומצליח לקום לבד ולשבת לבד שזו התקדמות ענקית מאתמול. אני מקווה שמחר הוא יילך לגן. אני אחרי מקלחת ואיזה כיף זה!!!!!!!!!!!!
רפואה שלמה לשני הילדים- אני גם כמוך עוברת לא מעט לילות לבנים. אני מקווה שהלילה כבר יחזור הדם למקומו ותשנו כולכם טוב יותר-תהיו בריאים!
ענקית שלי את פשוט ענקית וזה ברור שאת תעבירי את זה בקלות