כמה שאנחנו מתים על זה, להתערב בבוטות וברגל גסה ב"איך זו לא עובדת" וב"איך זו עובדת 150% משרה ובקושי רואה את ילדיה"...

כתבות כאלו לא משרתות כלום בכלום, מלבד עוד חיזוק לאיזה בורג רופף ש(אולי) מחזיק איזה קורה תומכת במערכת האגו האישית של הכותבת.
סבתא שלי הייתה אומרת, ובצדק רב: "גורנישט מיט גורנישט". ובעברית: קצת אויר מסריח, ותו לא.
אין מה להתרגש, בנות.
גם לי היו תקופות שבהן לא עבדתי, והגעתי רבע שעה לפני הזמן להוציא מהמעון, בעוד משאירה מטבח מדיף ניחוחות קוגל ירושלמי ומרק קיינדעלך בחורף קר, לצד תסכול מקצועי וקנאה לוהטת (בחברותיי בעלות הקריירה).
זה לא הפריע לי לא ללבוש טרינינגים בהירים (זה טרנד חדש שהרגע המציאה בעלת הטור, בשם אללה?) ולא להאכיל את ילדיי ממטעמי ידי.
והיו לי תקופות של עבודה מטורפת, 100% ויותר, וגם זה לא הפריע לי להבחין בצבע הוילונות בגן, להזמין ילד מרשימת הקשר לאחרה"צ מבולגן (כולל ארוחת ערב לו ולאחיו הקטן!) ולארגן למופת "בית מארח" ל - 32 ילדי הגן על טהרת "ציור ממוצרי הטבע והגינה". ועדיין לקנא למופת, קנאה יוקדת וירוקה בזו הלובשת את הטרינינג הבהיר (??) ולא עסוקה בשיחות הזויות שמגיעות עד למיטת חדר הלידה...
אפשר לקנא, ללקות בצרות עין, לבקר, לנהוג ברשעות - בכל אחת, בכל מצב.
הניסיון לצייר את מצב הנשים (עובדות או לא) בארץ כמורכב מ"שחור" ו"לבן" בלבד, דומה לניסיון לצייר את המצב האנושי בכלל כמורכב מקיצוניות כזו או אחרת, והוא ניסיון רע ומר - שסופו להביא לאסון אמיתי.
בזה לוקה כתבה אומללה זו, וזו הסיבה שהיא לא יותר מאשר מיותרת.