היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול הייתי אצל הרופאה והשמנטוזה שלי שוקלת 2 קילו אני שבוע 32+5 אז אני מקווה שזה טוב....
גיסתי ילדה בתשעי במשקל כזה אני מקווה שהיא לא תקרע אותי לגמרי
7 תגובות
עמוד 1
2 קילו זה סביר. נטלי היתה 2.730 בזמן שנולדה ואוריאל 2.930. אז זה סביר
אל תדאגי, אצלי בשבוע 32 היאהייתה 1600 ומשהו ונולדה 3114. אז לא חובה שהיא תעלה עוד המון. כאילו 3500 זה תינוק בגודל הכי רגיל, יש לי קרובת משפחה שילדה 3900 בלי אף קרע :)
טוב אני אוהבת תינקות עם פולקע.... אני אפסיק לאכול שוקולד אולי ככה אני לא אקרע...אני מפחדת מקרעים
אני שבוע 32 ולפני מספר ימים עשיתי הערכה. השמנצ'יק שוקל 1800 - כך אמרה לי הבודקת אבל בתופס כתוב כמעט 2 ק"ג...
אנחנו ממש באותו שבוע! מה התאריך שלך ללידה?
כולנו הילדים של אבא בשמים
אני הייתי אצל הרוםא בשבוע 33 בול(יומיים אחריך)עם הערכת משקל גם של 2080 זה ממש לא גדול זה בטווך הממוצע אני מעריכה שבסוף המשקל יהיה משהו כמו 3500 .אגב את הראשון שלי ילדתי 3720 ואומנם נקרעתי קצת בגלל שהיה לו ראש גדול והיה צריך להוציא עם וואקום.העיקר שתיהיה לנו לידה קלה ומהירה בעז"ה. ד.א כדאי לעשות את עיסוי הפרינאום שמפחית במידה ניכרת את הסיכוים להיקרע...