MAM2 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז באמת למה הלכת ללדת במעיני הישועה???הית מרוצה???.כדאי???
14 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה
  • גם אני ילדתי במעיני הישועה והיה מקסים!!!
    היחס, הכבוד, ותומכות הלידה המתנדבות, מחלקת היולדות המפוארת והלילה הנוסף שאת מקבלת הכריעו את הכף.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • ההודעה הזו מזמן...
    [
  • כול זה נחמד וטוב...........אבל מה עם המקצועיות????הבנתי שעוד עדיין חסרה להם מקצועיות...או שזה סתם שטויות?או שב"ה לא שמת לב כי הכול עבר חלק???
  • ב"ה אני לא הזדקקתי למקצועיות רפואית יותר מידי..
    [
  • פיתוש חמודה------לא יכול להיות שכול בני ברק היתה שם חחחחחחחח הבנתי את כוונה שלך .........ובכלל במעיני הישועה יש את הכי הקפדה על הזמנים....בניגוד להרבה בתיחולים למשל ובראשם תל השומר-וגם לא לדבר על בלינסון שלשם מגיעות חמולות של ערבים......

• [
  • בשום בית חולים לא ממהרים לתת אפידורל(ילדתי בעבר בתל השומר)כמובן תלוי איפה המרדים וכו' נכון מעייני הישועה דוגלים בלידות טבעיות ונמנעים מאוד מניתוחים אם אפשר אבל אין להם בעיה לתת אפידורל...אם יולדת רוצה ...
  • רגע,את אמרת לי שאת גרה בהדר גנים בפ"ת????
  • כן!!! אז שמישהי פתחה פה שרשור על ההוא שרוכב על הסוס ואוסף דברי ברזל...
    [
  • כן נכון את צודקת..............וואו גם אני לא ראיתי אותו הרבה זמן למרות שאני עוברת ליד הבית שלו שם בפינה כול יום עם המונית שירות...איפה הילדים שלך לומדים???
  • פרטים חסויים..
    [
  • אההה שטויות סתם שאלתי את יודעת מאותו אזור......האמת שקרוב לוודאי שהילדים שלנו לא לומדים ביחד....אבל את צודקת בהחלט אני גם חושבת ככב\ה. ולכן אני גם לא מעלה תמונות שלהם...ד.א הילדים שלך ממש ממש מתוקים...
  • תודה!!
    [
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה