היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שקלנו לעשות יונקרס והתחרטנו בגלל העלויות. עשינו חשבון שלחמם בגז עשר דקות עולה יותר מלהדליק את הדוד לשעה...
באמת?
לא אמרתי שצריך להדליק, אבל את מתקלחת מינימום 10 דקות? אז המחמם פועל 10 דקות למקלחת, תעשי חישוב של צריכת הגז ותגלי שזה עולה יותר מלהדליק את הבויילר החשמלי לשעה ...
אהההה אוקיי....
לי יש יונקרס כבר 5 שנים. זה יעיל מאוד במיוחד בירושלים! העלויות יקרות מאוד יוצא לי חשבון גז בין 700-900 ש"ח לחודשיים וזה לא כולל חשבון חשמל של 400 ש"ח. אבל זה נוח מאוד!!! מים חמים בשניה. והבית חםםםםם. אני ממליצה, אבל שוב פעם העלויות לא זולות....
אלינור ממי, מה הקשר לבית חם?....
כי אצלי זה גם הסקה, גם מים חמים וגם בישול..... אצלי יש אפשרות חימום בהסקות עם סולר או גז. והעלות היא 12 ש"ח לכל קוב עם יונקרס, בלי יונקרס זה 24 ש"ח.....
הבנתי..
אז לי אין הסקה אז אין לי בעיה... פשששש לפחות "בעיה" אחת פחות
אהההההההההההההה לא. זה יעלה לך כל מקלחת כמעט פי 3 בהשוואה לחשמל....