לשון קשורה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי יודעת מה הפרוצדורה כדי לפתוח? יש לי תור לרופא ילדים רק ביום רביעי (כרגיל בקופה הזאת אין תורים לעולם) ואין מצב שאני מחכה עם זה עד שבוע הבא. אני בקופ"ח כללית...

16 תגובות
עמוד 1
  • מה זה?
    סליחה על הבורות...
  • יש כמו מן מיתר כזה שמחבר את הלשון לחיך התחתון - אצל כולם - ואצל מי שהלשון קשורה הוא חזק מידי ומפריע לתנועתיות של הלשון. וזה עלול להפריע בהנקה.

• צ' היקרה,
    מזל-טוב,בשעה טובה ומבורכת, שעה של רצון ושל שלוות-הנפש..

• בודאות יש לו. איך שהוא יצא מהבטן ובכה בעלי ואני ראינו את זה. אני הפניתי את תשומת לב האחיות בתינוקיה לכך.... אצל טל למשל יש אבל זה לא הפריע בהנקה וולא נגענו בזה עד היום. אבל עכשיו זה מפריע וזה סיוט בעיקר בשבילו
  • זו פרוצדורה מאוד קצרה ומהירה.
    בד"כ רופא הילדים יכול לעשות אותה ברגע, אם מפריע לו לינוק את בהחלט יכולה לדבר עם רופא הילדים שלכם טלפונית ולברר אם הוא עושה זאת או שאת צריכה הפנייה למישהו אחר, אם אני זוכרת נכון יש כמה מומחים לדבר בארץ.
  • את חושבת שהוא יעשה? הבנתי שפעם היו עושים והיום זה משהו בלעדי כזה של אאג.
    אני אדבר איתו בטלפון ואם הוא עושה אני אבוא עם הבייבי ביום רביעי. אוף לא רוצה להכניס אותו למרפאה
  • נכון,בימים עברו,בקדמת-דנן,המיילדת עם הציפורן מייד היתה מסירה את הגיד (שזה כמו חוט-עדין בתק' הראשונה).

כיום,מפנים לרופא-מומחה..ככל שהפיצקולים יותר קטנים,כך זה מיידי ומהיר וההחלמה-מיידית בע"ה.

רפואה-שלימה

• דברי איתו בטלפון עוד היום (אם מתאפשר כמובן) תבררי מולו.
    איך עבר הלילה הראשון?
    ואתמול אחה"צ עם שלישיית המדהימים?
  • שתהיה החלמה מהירה. לא אמרו לך שום דבר בבית חולים על זה?

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • לאחיינית שלי היה - אחותי לקחה אותה לדעתי לד"ר בוצר (שהוא רופא שיניים ועושה 1000 כאלו ביום) ובמחיר מופקע הוא התיר את הלשון הקשורה בשנייה (הוא יחסית זמין בתורים - גג שבוע)

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • דניאל שלי נולדה עם לשון קשורה.
    לה זה לא הפריע לינוק - אני הנקתי אותה הנקה מלאה במשך 4 חודשים (הבנתי שיש כל מיני "דרגות" של לשון קשורה, אז ייתכן ואצלה לא היה כל כך...)
    בכל אופן, מי באיבחן את זה זו הייתה אחות טיפת חלב שאמרה לי שלפני מס' שנים היא בעצה הייתה עושה את זה כי זו פרוצדורה ממש פשוטה, היום אסור לה לבצע את זה.
    היא נתנה לי שמות של רופאים שמבצעים את זה לתינוקות, ללא הרדמה בכלל, לי זה נראה אכזרי מידי.
    אני הלכתי לכירורג ילדים כשהיא היתתה בת חודש וחצי והוא אמר שהוא עושה "ניתוחים" מסוג זה רק כאשר הילד בן שנה +, עם הרדמה מלאה (לשנייה...).
    וכך עשיתי והמתנתי עד לגיל שנה (עשינו באסותא).
    זה באמת לא כזה נורא.... הייתי מייעצת לך אולי להביא הבייתה יועצת הנקה כדי שתעזור לך כי זה לא אמור להשפיע על הנקה.

בהצלחה
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי שחר המלך

מישהי יודעת מה הפרוצדורה כדי לפתוח? יש לי תור לרופא ילדים רק ביום רביעי (כרגיל בקופה הזאת אין תורים לעולם) ואין מצב שאני מחכה עם זה עד שבוע הבא. אני בקופ"ח כללית...

שלום שחר המלך,
    אשמח להפנות אותך לנציג/ת קשרי לקוחות כדי שתדברו והוא ינסה לסייע לך באופן אישי,
    אודה לך אם תמלא את פרטיך האישיים בלינק המצורף:
    http://twisted.co.il/2009/clalit/CustomerService/
    ונציגנו ייצור עמך קשר טלפוני בהקדם.

מקווה שעזרתי,
    קרן , נציגת כללית
  • קרן תסלחי לי אם לא אמלא את הפרטים... בכל זאת זה אינטרנט ואני לא באמת יכולה לדעת שאת מהכללית. אולי תוכלי להפנות אותי למקום מסוים בו אוכל ליצור קשר מצידי.

אורלי, גם לטל יש לשון קשורה והוא ינק שנה וחודשיים בלי בעיה ולכן לא נגעתי בזה. שני המוקדים העיקריים בלשון קשורה זה הנקה והגיה. הנקה לא היתה לו בעיה כאמור והגיה אני עוד לא יודעת כי הוא עוד בגיל של רכישת שפה. אצל התינוק החדש זה ממש מפריע בהנקה. אין בעצם שום מניעה לעשות את זה גם בגיל יומיים עם אילחוש מקומי. יכול להיות שספציפית הרופא הזה שהיית אצלו החליט שהוא לא עושה לפני גיל שנה. אני לא רוצה לחכות יותר מידי - גג אחרי הברית כי זה יהרוס לי את ההנקה
  • גם אני שמעתי על בוצר כמומחה.

גם לשלי יש לשון קשורה וגם הוא ינק עד שנה וחודשיים. אבל לפעמים היה פוצע אותי. התוודענו ללשון הקשורה רק בגיל חודש וחצי אצל יועצת הנקה.

בדיעבד אם היינו מגלים בימים הראשונים כנראה שהיינו מתירים. ככל שקטנים יותר הסבל פוחת. וההחלמה מהירה יותר.

עדיף ממש להזדרז.. גם בגלל זה וגם בגלל ההנקה.

• ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי שחר המלך

קרן תסלחי לי אם לא אמלא את הפרטים... בכל זאת זה אינטרנט ואני לא באמת יכולה לדעת שאת מהכללית. אולי תוכלי להפנות אותי למקום מסוים בו אוכל ליצור קשר מצידי.

אורלי, גם לטל יש לשון קשורה והוא ינק שנה וחודשיים בלי בעיה ולכן לא נגעתי בזה. שני המוקדים העיקריים בלשון קשורה זה הנקה והגיה. הנקה לא היתה לו בעיה כאמור והגיה אני עוד לא יודעת כי הוא עוד בגיל של רכישת שפה. אצל התינוק החדש זה ממש מפריע בהנקה. אין בעצם שום מניעה לעשות את זה גם בגיל יומיים עם אילחוש מקומי. יכול להיות שספציפית הרופא הזה שהיית אצלו החליט שהוא לא עושה לפני גיל שנה. אני לא רוצה לחכות יותר מידי - גג אחרי הברית כי זה יהרוס לי את ההנקה

שלום שחר המלך,
    אנו מודעים לנושא של שמירה על פרטיות, לכן הפננו אותך לטופס רשמי של כללית.
    אפשרות נוספת היא לחייג למוקד הטלפוני שלנו 2700*, שם נציגנו ישמח לנסות לסייע לך אישית בנושא.

מקווה שיכולתי לעזור,
    קרן, נציגת כללית
  • ליאיר שלי היה ברמה נמוכה , הלשון שלו גמישה יחסית והרופאים קבעו שזה מצב תקין.
    הבנתי שהיום כבר לא ממהרים לבצע את הפתיחה , תלוי כנראה ברמה .
    בכל אופן , אני הבנתי שאם המצב סובל דיחוי מחכים אפילו עד גיל שנה !
    בקיצור להתייעץ עם הרופא ילדים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה