היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
רק שלפני ההריון הייתה מרשה לעצמי כמעט הכל כי הייתי עובדת, ובעבודה הייתי מתחילה להיות רעבה רק בצהריים...
ועכשיו אני כל היום רק מחפשת מה לאכול!!!
ויש לי 11 קילו להוריד!!!!
אמנם שבוע הבא אני מתחילה פעמיים בשבוע כושר, אבל מה זה יעזור אם אני בולסת כל היום!!! הצילוווווווווווו
5 תגובות
עמוד 1
זה מה שקורה כשיושבים בבית. כל הזמן בא לנשנש. אני בטוחה שכושר בהחלט ממש יעזור לך!
שתוקף אותך החשק הזה קחי פרי או תכיני לך סלט טעים גם בריא וגם לא משמין
תנסי לאכול יותר ארוחות ביום, פשוט ארוחות קטנות, ותשתדלי לאכול דברים בריאים - ירקות, פירות וכו'... ככה לא תרצי לנשנש בין לבין... אם זה יעודד אותך, אני באותה הסירה
תחתכי לך מלא מלא ירקות בתוך קערה ...אחלה נישנוש ולא יעלה לך במלא קלוריות, לי אישית סלטים מעניינים ומושקעים תמיד עוזרים להוריד במשקל... וירדתי אחרי ההריון הראשון 21 ק"ג!!! בהצלחה