היי מיצי מיאו... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נעים מאוד אני הגמדה שלך...אני מניחה שהרעיון הוא לכתוב לך עד שתצליחי לנחש מי אני...אז תתכונני לשמוע ממני הרבה בזמן הקרוב...
    בהצלחה
15 תגובות
עמוד 1
  • סוף סוף את כאן!!!!!!!!!
  • הייייייייייי גמדה יקרה, את כבר פיזרת רמז עב כרס שימי לב תחת איזה שמות את מגיבה לשרשורי הבנות
  • אוף...
  • מיצי אני גם סקרנית לגבי הגמדה שלי

• אני מזה גרועה במשחקי ניחושים כאלה....חחחח....
    בדוק תגלי מי אני..אבל לא נורא...
    נראה לי שבקור שאת נמצאת בו כרגע, הכי נכון יהיה לשלוח לך סט של גרביים פוך ומחממי אוזניים...
    סתם....
    יאללה , לענייננו- תני לי קצת מידע:
    צבע אהוב, העדפות, כמה ילדים יש לך - בני כמה הם?
    בת כמה את?
    תעזרי לי ....
  • עשו בשבילך במיוחד סקר:
    http://www.yoledet.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=240422&whichpage=2

תחפשי אותי שם
  • כן כן עכשיו ראיתי...סורי פשוט נורא קשה לי להתמצא בין כל אלפי ההודעות...
    נראה לי קטע הזוי שאת n-?;%@#!- אני גדלתי שם 23 שנים תמימות וכל המשפחה שלי עדיין גרה שם,קטע לא?
    תגידי- כשאת אומרת חתולים- הכוונה היא שיש לך אוסף של כל מיני דברים שקשורים לחתולים?? בובות, כוסות,תמונות, פסלים....וכו'...?
  • אני בטוחה ב 100000000000%שאני יודעת מי זו
    איזו גמדה מתוקה יש לך מיצי

• כן בידיוק זה,
    ותמחקי את איזור מגורי מההודעה
  • יאללה קדימה תני לי את הרשימה שלך
    GO FOR IT!!!

איך מוחקים את האזור מגורים?לא לצחוק עליי , אני לא יודעת...
  • יש לך מעל ההודעה כל מיני ציורים אז יש שם "ערוך תשובה" -זה דף עם עיפרון לוחצת ואז נפתח לך הדף של ההודעה ואת מוחקת!! ורשמתי לך את הרשימה של הרמזים שהבאת עד כה
  • אגב, אני כבר פסלתי בדרכי 21 בנות שהם בטוח לא את...אבל נראה לי יש לי ברשימה בנות שלא משחקות(אבל זה לא ממש חשוב)
  • בייבי 20 טוענת שהיא יודעת ב1000000% מי אני.... אוף עכשיו אני סקרנית לדעת אם היא צודקת
  • טלי עשתה טעות חמורה שכתבה את זה.
    עכשיו גם את וגם אני יכולות לשגע אותה
  • תכלס..!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה