חדשה ואופטימית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אני חדשה פה. נעזרתי לא מעט בפורום ועכשיו החלטתי גם לקחת חלק פעיל יותר ולהתייעץ...
    מנסים כבר כמה חודשים, המחזור לא סדיר במיוחד אך אני מנהלת יומן קטן של חום השחר.
    החודש הוא פשוט מסרב לעלות. בדרך כלל המחזור כל 27 יום אבל החודש הוא הקדים.
    בכל מקרה החום נמוך כבר 16 יום- לא אופייני לי בכלל!!!
    מה זה אומר?
    האם לא היה ביוץ? לפי ההפרשות נראה שהיה.
    קצת עזרה...

אופטימית
11 תגובות
עמוד 1
  • אני לא יודעת לגבי חום השחר, אבל שתדעי שקורה פעם בכמה חודשים שאין ביוץ.
    שוב, יכול להיות שכן היה לך ביוץ החודש או שהוא עוד לא הגיע, אבל תקחי בחשבון שלפעמים הוא בכלל לא מגיע.
    אני ממליצה לך לא להתעסק עם חום השחר, אלא לנסות ליהנות עם בעלך.
    ברגע שתנסו יותר מ-10 חודשים (אני מקווה מאוד שזה לא יקרה) כדאי לך ללכת למעקב זקיקים, זה הכי בטוח.

שיהיה לך בהצלחה!!!!
  • מצטרפת לress בלי קשר לפי מה שאני יודעת חום השחר עולה רק אחרי ביוץ ובמידה ויש הריון הוא נשאר גבוהה אבל חובה לעשות מעקב של כמה חודשים וכמו כן להתייחס להפרשות ביוץ שהן צלולות ונמתחות כמו חלבון של ביצה ולעשות סקס יום כן יום לא
    תעשו חיים ובשורות טובות
  • היי חמודה, יש לי עצה שמשנה חיים- תשכחי שאת מנסה להיכנס להריון!
    אני נשואה כמעט שבע חודשיים ושתיתי גלולות , והרופא משפחה שלי אמריקאי.
    בפעם האחרונה שהלכתי לקחת גלולות אמרתי לרופא שאני צריכה רק עד החתונה, ואז הרופא שלי אמר לי שלפני חצי שנה אין לי סיכוי ויותר מזה הוא אמר לי אל תנסי ותצליחי אם תכנעי לחברה שחושבת שאיך שמתחתנים נכנסים להריון את תכשלי!
    ובאמת כבר לא מעט סיפרתי כאן שכל יום חולמים שאני בהריון, ומחטטים ושואלים בלי בושה,"נו את מכינה לנו הפתעה" נו מתי את"... ונו ונו ונו...
    והייתי נשברת כאן בכל חודש וכבר הכרחתי את בעלי לשתות מיץ רימונים ולקנות ערכת ביוץ ובלה בלה.
    החודש האחרון בחרתי לקיים יחסי מין רק שהתחשק לי, ולא בדקתי ולא כלום, יותר מזה הייתי חולה עם אנטיביוטיקה בדיוק בזמן הביוץ {כך לפחות חשבתי} אני ובעלי ולא קיימנו יחסים שבוע, והפעם שאיחר לא חשבתי בכלל וגם לא היה לי שום "סימנים" וברוך השם אני כותבת לך אחרי שהיום עשיתי בדיקת דם ואני בהריון!
    אז מאמיל'ה אל תכנעי ואל תפלי לזה, אל תקראי מאמרים ואל תחפשי סימנים ותעשי סקס רק שבא לך!!! ותשמרי על עצמך מאנשים חטטנים!
    אני לא דתיה אבל מצאתי כוח בלהתפלל וזה מאוד הרגיע אותי.
    תמצאי את מה שעושה לך טוב ואל תחשבי על זה בסוף זה יקרה מבלי שתרגישי....

keren
  • מצטרפת לקרן פשוט אל תתעסקי עם זה יותר מדי זה צלחיץ וזה הכי מפריע לגוף להיכנס להריון בלחץ הזה..

בהצלחה

• שרון מקסימה, מה קורה איתך? איך הולך????

keren
  • קרן ראשית כל מזל טובבבבבבבב איזה כיף לשמוע. תשמרי על עצמך. אני בסדר גמור ממשיכה לגדול ונהנת מכל רגע  
  • תודה רבה!!! איזה מקסימות...
    כנראה נפלתי על חודש ללא ביוץ, גם היום לא עלה.... קשה לשכוח שמתבאסים כל חודש מחדש.
    מזל שתמיד יש עוד חודש ועוד אחד....
    עד עכשיו לקבל מחזור היה מבאס (הורס תוכניות)ופתאום עכשיו את רק מחכה שהוא יגיע כדיי להתחיל סבב חדש או בתקווה שלא יגיע בכלל

שוב תודה רבה לכולכן!!!!
  • אז גם אני מאוד מסכימה עם קרן (דרך אגב מלא מזל טובבבבב) גם אצלי זה הצליח רק כשהפסקתי להילחץ להתעסק עם זה כל הזמן וחום השחר זו התעסקות. אבל רק שתדעי שמאוד יכול להיות שהביוץ הפעם מאוחר- לא להתייאש!!! פשוט להנות יום כן יום לא ושיהיה בהצלחה

רעות
  • אז ככה, החום סוף סוף עלה הבוקר....
    לא יודעת מזה אומר אחרי 18 יום של חום נמוך, ואני דיי בטוחה שהביוץ היה לפני כמה ימים ולא אתמול כל שאולי לקח לו זמן לעלו.
    אם עלה סימן שהיה ביוץ, לא?
    או שעדיין יש סיכוי שלא היה?
    היום בבוקר היו התכווצויות קלות בבטן התחתונה וכל היום יש כאב ראש בילתי נסבך, לא יודעת אם יש קשר בין הכל.

בכל מקרה התקווה קטנה אבל קיימת...
    מחזיקים
  • הבנות צודקות כאן,כמה שיותר להיות עסוקה בחיים עצמם,אז זה מצליח..

לי אישית דווקא בדיקת חום-השחר הצליחה להרגיע יותר.

אני גם הייתי חסידת חום-השחר בתק' שניסיתי,זה מה שעזר לי להכיר את גופי ולא להזדקק למעקב-זקיקים.

אותי זה הרגיע,שאני לומדת להכיר את גופי כדי לפתח את האינטואיציה ולא להסתמך על מקלוני-ביוץ וכו'..

14 יום לאחר הביוץ (אמורה להיות תק' קבועה של 14 יום לאחר-הביוץ),במידה ולא-נקלטתי בחודש מסויים,ראיתי את חום-השחר מתחיל לרדת וכך ידעתי לצפות למחזור ולא לקנות מקלון-שתן..

אני מאחלת לך קליטה מהירה ובע"ה שכעת כבר את

• תודה, הלוואי....
    בכל מקרה המדידה של החום מרגיעה גם אותי.
    הכאבי רוח לא נעלמים והתחילו הפרשות לבנות והרבה ריצות לפיפי.
    אולי בגלל שקר בחוץ, אבל אני אייחס לזה משמעות אחרת...

ומתחילה להרגע לאט לאט לאט לאט
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה