תקופה קשה :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, נעלמתי, אבל חזרתי כדי להוציא קצת, תודה מראש לכל המגיבות:

בסופו של דבר אין מה לעשות ואמילי תצטרך ניתוח לתיקון הפזילה, יכול להיות כבר במרץ הקרוב, אני כולי שיקשוק אחד גדול, היא כלכך קטנה! לפעמים לא ישנה בלילות ומטיילת איתה עוד טיפה על הידיים למרות שהיא מזמן נרדמה, אני ממש דבק איתה. כואב לי שהיא תצטרך לעבור את הסבל הזה למרות שאני יודעת וברור לי שזה לטובה, בטח שזה לטובה, אבל עדיין, אני חסרת אונים ולא יודעת איך מעבר ללחבק חזק חזק להגן עליה
16 תגובות
עמוד 1
  • אהה כן, ומרוב סידורים ובלאגן שכחנו שנינו את יום הנישואין שלנו, ולא עשינו כלום, פשוט אין כוח.

• אני חושבת שאחרי הניתוח את תרגישי הרבה יותר טוב...
    אני מכירה תקופות כאלה, שאת כל כולך מרגישה שלא יכולה להתרכז בכלום ויש פתאום כל כך הרבה עומס...

הניתוח פשוט, אבל מעיק - אין ספק!
    אבל תראי שב"ה יעבור בשלום ולאחריו תוכלי להתרכז בהמון דברים אחרים, כולל בדירה החדשה!

הכל יהיה בסדר!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• בהחלט תקופה קשה

• באמת קשה לראות חיובי בתוך מצב לא ברור.
    ראויה להערכה האמירה שלך ש: "יש טובה בכל רעה". קחי את האמירה הזו ואמרי אותה לעצמך כל יום. כן, זה יהיה מלאכותי, אבל בסופו של דבר - זה יתן לך כוחות להמשיך.
    החלמה מהירה ושלמה לאמילי המתוקה,
    והמון המון בהצלחה במעבר, שיהיה קל עד כמה שניתן.

• שולחת לך המון
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• אם את צריכה עידוד בנושא הניתוח - אני פה....
    גם אני עשיתי לרוני שלי ניתוח לתיקון פזילה בסביבות גיל 7 חודשים...
    מאגר עבודות אקדמאיות מוכנות
    http://www.ubank.co.il?A=morang

• פייס: ortal_hori
  • ממי,... אני שולחת לך קודם כל המון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה