זקיקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות רציתי להיתיעץ התחלתי טיפול פעם ראשונה עם איקקלומין מהיום החמישי של המחזור כדור אחד למשך חמישה ימים עכשיו יומיים אחרי שסיימתי עם הכדורים הייתי אצל הרופא אשר אמר לי שיש זקיק אחד בגודל 21 ושמחר הוא יתן לי זריקת אורביטול לביוץ ואז יום רביעי הזרעה. מה שאני לא מבינה מה ההישג פה ? כל חודש יש לי זקיק שמגיע עד גודל 24 גם בלי זריקות וכדורים אז מה העניין הזה אני ממש מרגישה כאילו לא עשיתי כלום מה אתם אומרות ??
18 תגובות
עמוד 1
  • אצלי איקקלומין לא עזר בכלום.. היו לי את אותן התופעות שיש לך...

אבל זאת השלבים שצריך לעבור בטיפולים על מנת להגיע לטיפולים מאסיביים יותר.. (מקווה מאוד שלא תצטרכי להגיע לשם ושהאיקקלומין יעזור לך ויביא להריון )

מה הבעייה אצלכם? אם אפשר לשאול??

לפעמים אפשר לזרז תהליכים..
  • מאמי כמו שזוהר אמרה,
    זה שלב שחייבים לעבור לפני שעוברים לטיפול יותר "כבד".
    גם אני לקחתי איקקלומין וזה לא עזר לי בכלל, לא הגבתי...
    בעיקרון כשלוקחים איקקלומין זה לא כמו הזריקות, בזריקות רוצים שיהיו כמה שיותר זקיקים בשביל השאיבה...
    בגלל שאת עושה הזרעות אז לא צריך יותר מזקיק אחד מוביל, ככה זה היה אצלי לפחות.
    תסמכי על הרופא שלך ואם יש לך איזה ספק, תשאלי אותו למה זה ככה..
    שיהיה המון בהצלחה
  • תודה על התשובות הזריזות . אצלנו הכול תקין זרע תקין צילום תקין ביוץ כל חודש כמו שעון הכול תקין רק שאין הריון. החודש התחלנו איקקלומין מה שחשבתי שיגרום ליותר זקיקים ואז אולי אחד מהם יתפס אבל שום כלום כמו תמיד זקיק אחד מוביל וזהו מישהי שמעה על מקרה כזה שהכול טוב וכלום לא קורה
  • ברור מאמיייי!!!! איקקלומין לא עושה יותר מידי...!!!

הוא מקסימום מגדיל לך עוד זקיקין אבל לא לרמה של ביצית בשלה...

אם הכל תקין אין לך מה לדאוג , זה יבוא בע"ה , הרופא יודע מה הוא עושה הוא לא יכול לשלוח אותך ישר לזריקות וכו... שהכל בסדר אצלכם ..
  • אז מה הקטע של האיקקלומין אם הגוף שלי בדיוק אותו הדבר ??
  • מקווה מאוד שלא תצטרכי לעבור לטיפולים מאסיביים יותר,
    האקקלומין מסייע לגדל זקיק לגודל אופטימלי והאוביטרל מוודא שיתרחש ביוץ...

אני לא הגבתי לאקקלומין אבל תתני לו הזדמנות...

הזרע יהיה עכשיו יותר משובח והתחרות של הזרעונים תהיה בין הטובים ביותר!!!
    אם אין סיבה נראית לעין שבגללה אתם לא מצליחים, יש לך סיכוי טוב להרות והלוואי שכבר בתחילת החודש תפתחי לנו שרשור פווווווווווווווו
    בהצלחה!!!!!!

• שושן אני מניחה שהרופא שלך נתן לך את הכדורים בגלל שרצה להגדיל את כמות הזקיקים/הביציות. איקקלומין לא נותנים סתאם ומספר הטיפולים עם כדורים מסוג זה מומלץ עד 3. אני עברתי 2 מחזורים עם איקקלומין בגלל בדיקת ההורמונים שנתנה את הגושפנקא שאני פוליציסטית. המחזור הראשון הביא ל4 זקיקים כשיש 2 מובילים ולא היו לי תופעות לוואי. בטיפול השני 4 זקיקים כש3 מובילים אבל היו לי תופעות לוואי (גלי חום, הפרעות ראייה וסחרחורות) ואז הרופא החליט שנעבור לזריקות.
    אם תוצאות הבדיקות שלכם טובות אז יש לכם סיכוי טוב מאוד וזה עניין של זמן קצר. חשוב שתהיי רגועה.
    בהצלחה!!
  • שושן אני מניחה שהרופא שלך נתן לך את הכדורים בגלל שרצה להגדיל את כמות הזקיקים/הביציות. איקקלומין לא נותנים סתאם ומספר הטיפולים עם כדורים מסוג זה מומלץ עד 3. אני עברתי 2 מחזורים עם איקקלומין בגלל בדיקת ההורמונים שנתנה את הגושפנקא שאני פוליציסטית. המחזור הראשון הביא ל4 זקיקים כשיש 2 מובילים ולא היו לי תופעות לוואי. בטיפול השני 4 זקיקים כש3 מובילים אבל היו לי תופעות לוואי (גלי חום, הפרעות ראייה וסחרחורות) ואז הרופא החליט שנעבור לזריקות.
    אם תוצאות הבדיקות שלכם טובות אז יש לכם סיכוי טוב מאוד וזה עניין של זמן קצר. חשוב שתהיי רגועה.
    בהצלחה!!
  • אבל קרן לא שנקלטת החודש זה לא היה עם איקקלומין ?
  • שושןן היי,
    גם אצלי הכל תמתקתק מבחינת המחזור והזרע גם בסדר גמור. אני התחלתי את הטיפולים עם איקקלומין ושאלתי את אותן השאלות שאת מעלה. מצד אחד קיוותי להיקלט עם הזרעות אבל צד שני נורא רציתי להגיע לשלב ה- IVF כדי שיתן לי קצת יותר תשובות. מסתבר שאכן יש קושי של הזרע להיכנס לביצית ועלו על זה במבחנה. אבל אין ברירה צריך לעבוד את כל התהליך אולי תקלטי כבר בהזרעות , אמן מחזיקה לך אצבעות.
  • שושון,
    במחזור הראשון שלקחתי אקוקלימין היה לי רק זקיק אחד (סבב ראשון היה כדור אחד ביום למשך 5 ימים), במחזור השני הרופא העלה את המינון ל2 כדורים ביום למשך 5 ימים, במחזור הזה כבר היו לי 3 זקיקים.
    למיטב הבנתי אי אפשר בסבב הראשון לקחת 2 כדורים ביום אלא רק 1 (אבל ייתכן ואני טועה),
    מחזיקה לך אצבעות שלא תצטרכי לעבור טיפול נוסף
    בשורות טובות לכולן:)
  • תודה בנות אתן מדהימות. ואביב כשהיו לך שלושה זקיקים עדין אף אחד לא תפס ??? ושאלה שניה מה הסיבה שהזרע לא חדר לביצית?
  • היי שושון,
    לפני שהתחלתי הזרעות, עברתי שני טיפולים עם אקקלומין שלא השפיעו עליי...
    את ההזרעות עשיתי עם זריקות פיורגון...

שיהיה המון בהצלחה!
    שמעתי הרבה סיפורים מבנות שלא ממאו אצלן בעיה ספציפית ונקלטו אחרי טיפול אחד או שניים עם אקקלומין.
  • לצערי לא נראה לי, מהבוקר אני מרגישה את המחזור בא ואני אף פעם לא מפספסת :(
    במקרה שלי התחלתי עם איקקלומין לפני שעשינו בדיקות זרע וצילום רחם,
    אני מקווה לקבוע תור לצילום רחם כמה שיותר מהר, ומשם נמשיך הלאה.
  • הי אביב הלוואי והתחושות שלך טועות והחודש זה החודש שלך. וקרן מה זו הזריקה הזו ומתי לוקחים אותה ? ואת חושבת שאפשר לבקשר יש לעבור לזריקות?
  • אין לך מה למהר לעבור לזריקות.
    יש לך סיכוי לא רע להיקלט עם האקקלומין.
    במידה ותראי שזה לא משפיע עלייך, אני בטוחה שהרופא יציע טיפול שונה.

• אני כל כך מקווה שאת צודקת קרן. כי את לא מבינה איך נשברתי אתמול שגילתי רק זקיק אחד כאילו ציפיתי לפחות לשלושה זקיקים ממש נשברתי בכיתי כמו משוגעת כשאני מקבלת מחזור זה לא היה כזה אכזבה. מקווה שזה באמת הטיפול האחרון
  • שושןן מספיק שיש זקיק אחד מנצח,
    בהריון עם הבת שלי הזקיק היה בגודל 18 מ"מ - יש לי עותק של המעקב זקיקים שעשיתי לפני ההריון (אני שומרת הכל),
    אז לא להתבאס בכלל
    בהצלחה רבה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה