לא נודע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

שמי גלי, לפני שבוע הייתי אצל רופא נשים. בבדיקת אולטרסאונד הוא לא ראה שק הריון ואמר לי שאני לא בהריון.

עשיתי בדיקות דם ובטה יצאה לי 89 .

היתי אתמול עצל רופא נשים שעשה לי אולטרסאונד ואמר שהגוף ספג את ההריון.

היום עשיתי בדיקות דם, יצא לי בטה 1860 .ברצוני לדעת מדוע הבטה יצאה גבוהה למרות שעל פי הרופא ההריון נכשל.

בתודה,

גלי א
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כאשר הבתא היא 89, אי אפשר לראות כלום באולטרה סאונד, ולכן אני מניח שהוא חשב שאת לא בהריון. ברור שעל פי ערכי הבתא את כן בהריון. בערכים של 1860 כבר אמורים לראות באולטרה סאונד לפחות שק הריון והרופא שעשה לך את האולטרה סאונד היה אמור לראות זאת. אני מציע לחזור שוב על בדיקת הבתא ולחזור שוב על האולטרה סאונד.

הדבר החשוב ביותר כעת הוא לוודא את מיקומו של ההריון ואת תקינותו
    בכל מקרה זה דורש שילוב של מעקב בתא ואולטרה סאונד
    ועלייך לחזור בהקדם לרופא המטפל שלך

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה