היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב לידה רגילה לא איזה משהו פיקנטי........ אז הכל התחיל ביום רביעי בלילה. ישנתי ממש דפוק והרגשתי קצת צירים שהרגישו לי כמו הכאב האמיתי אבל מצד שני היה נראה לי שהם לא מתוזמנים וגם הייתי עייפה. אמרתי לעצמי אם זה זה אני בטוח יתעורר מזה. ישנתי וכל הלילה התעוררתי הסתובבתי בבית במן חוסר מעש כזה. בחמש וחצי השעון צילצל כי בעלי צריך לקום. אמרתי לו שאני חושבת שכדאי שישאר ולא יסע ללימודים כי יש לי צירים. לא הצלחתי לתזמן זה היה נראה לי לא סדיר אבל כאב. מפה לשם הוא התפלל שחרית ואני בנתיים התחלתי את התיק לבי"ח, הרתחתי מוצצים סידרתי גם תיק לתינוק ליציאה מהבי"ח וסידרתי קצת את הבית. והכי חשוב פתקי אהבה להורים שלי! ישבתי מול המחשב והתחלתי לחשוב מה לכתוב ובנתיים אני מתה מכאבים. בסוף הדפסתי לשניהם את אותה ברכה. לא כתבתי קטע אלא רק משהו מהלב וזהו. נכנסתי להתקלח התלבשתי ונשכבתי במיטה. בנתיים בעלי אירגן את הילדים ושלח את שניהם להורים שלי. היה בערך 7... ב7 וחצי כבר ממש כאב אמרתי לו ילה נוסעים יש לנו את כביש החוף לעבור ומי יודע פקקים או מה. טוב יצאנו. עצרנו ליד ההורים שלי בעלי פתח את הדלת שם את המתנות על השולחן ויצאנו... כמובן אחרי 10 שניות הם התקשרו.......... הכביש היה פנוי לגמרי. בסביבות 8 הגענו. בדרך הצירים היו לגמריי סדירים כל 3 וחצי דקות בערך. עלינו למיון ושם בקבלה היא אמרה לי כנסי ובעלי בנתיים פתח לי תיק. אני נכנסת למיון מסתכלות עלי שתי מיילדות בעייני עגל אפילו לא שאלו כלום
15 תגובות
עמוד 1
מאמי ווווווווווווואו. הסיפור לידה שלך מהמם
קולולולוללו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
המון המון מזל טוב יקירתי!!!
אחלה סיפור לידה..
משעמם= הכי טוב!
שוב, מזל טוב!!!! תגדלי אותם בנחת והלוואי על כולנו לידות כאלה, מהירות, חלקות, ללא תפרים והכי חשוב עם אוצר בריא ושלם בידיים
הוא עשה כל הזמן קקי! וזה לכלך את השקית שתן שצריכה להיות רק רק עם פיפי אז כל פעם היה צריך מחדש.....................
צ' היקרה
ואווווווו איזה סיפור המון המון נחת מחכים לשםואיזה חמוד שחר שרצה לבוא בבגדי שבת אני נמסה מהחמוד הזה
מזל טווווווווווווווווווווווווווווווב! תגדלו אותו בנחת! סיפור לידה שלך מאוד מעודד: לידה מהירה, ללא לחיצות ותפרים