צילום רחם - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני בקופת חולים כללית, התקשרתי לקבוע תור לצילום רחם, במוקד אמרו לי שדרכם אפשר לקבוע רק לאיזה מרפאה ברמת גן אבל התור הכי קרוה הוא לאמצע פברואר ואני צריכה תור לשבוע הבא.
    נתנו לי טלפון של מרפאה ברחוב זמינוף בתל אביב אבל שם העבירו אותי בין המזכירות השונות עד שניתקתי.
    אם למישהי יש טלפון ישיר של מרפאה של הכללית שדרכה עשתה צילום רחם אשמח מאוד לקבלו,
    למישהי יש המלצה איך אפשר לקבוע תור במהירות?
6 תגובות
עמוד 1
  • אני עשיתי דרך מאוחדת וקבעו לי כבר באותו שבוע...
    תנסי לבדוק דרך סניפים נוספים...
    בהצלחה

• אני גם במאוחדת וגם לי קבעו תור ממש מהר..
    כמו שקרן אמרה לדעתי תחפשי בסניפים אחרים
    או שתתעקשי שיכניסו אותך ב"דחיפה"..

בהצלחה מאמיייי
  • תעשי חיפוש בגוגל ד"ר טוגנדרייך בי"ח השרון. זה הרופא הכי טוב לצילןמי רחם ואני זוכרת שקבעתי דרך המזכירה שלו. בטוחה שתמצאי טלפון בגוגל ואת כל המידע על הרופא.
    בהצלחה!
  • כנראה שבכללית הם פחות מהירים.
    שושה באיזה קופת חולים את?
    בית חולים השרון זה בלינסון, נכון?
  • אני בכללית. קובעים תור עם.בי"ח או עם המזכירה של הרופא שציינתי לעיל ולא עם המוקד. אני קבעתי תור תוך כמה ימים. בי"ח השרון נמצא בפ"ת אבל זה לא בלינסון.
    אם את לא מוצאת את הטלפון עדכני ואחפש בשבילך
  • התקשרתי למרפאה בזמינוף בתל אביב וקבעתי את התור דרכם,
    הצליחו להשחיל אותי לשם
    ועכשיו אני צריכה המלצה לרופא פוריות טוב שעובד עם הכללית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה