שאלה לגבי דייסות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז קודם כל בוקר טוב בנות

10 תגובות
עמוד 1
  • אין בעיה לערבב דיסה- של מטרנה או של חברה אחרת.
    להכין בבית אני לא יודעת. מצטערת.

מיכל

• כן אפשר לשים דיסה של מטרנה בסימילאק. הדיסה זה דיסה רגילה פשוט מטרנה ארזה אותה בשקיות שלה.
    (מנגד- יש דיסות גם וגם, ששם יש כבר תמל, ושם רק צריך להוסיף מים)

לגבי הכמויות- רשום לך הכל יפה על האריזה של הדיסה
    כמה צריך להאכלה בכפית, וכמה צריך סתם בבקבוק
  • הייי מותק... אין בעיה להתשמש בדייסה של מטרנה לא קשור לסוג האוכל...

לכל 180 מ"ל מוסיפים בין כף ל 2 ...
    אני מוסיפה לנועה ל 180 כפית וחצי של המדידה של הסימלאק...
  • את יכולה להוסיף דייסש של מטרנה לסימילאק ולכל חלב אחר
    אפילו לחלב שאוב או חלב פרה
  • אני מוסיפה לה ל-120 מ"ל כפית מלאה של דייסה... מומלץ בחום היא ממש אוהבת את הדייסה

אפילו לא רק לפני שינה אלא מספר פעמים ביום זה מלא בויטמינים וברזל..

• אבל רגע בנות אין בעיה שהוא יחסית גדול במשקל?
    זה משמין יותר?
    וכמה כפות להוסיף ל 180 מ"ל?

• אני קניתי 2 דייסות אחת קורנפלור ואחת אורז ובארוחה אחרונה אחרי מקלחת שמה 180 תמ"ל עם 2 כפות שטוחות של דייסה יום אורז יום קורנפלור. שלא ישעמם לו

• דייסה זה יותר משמין ויותר משביע!
    בת דודה שלי הבת שלה קצת שמנמנה והיא לא הוסיפה לה אף פעם דייסה כי היא לא רצתה "לנפח" אותה עוד יותר.. היא היום בת שנה וחצי ומסתדרת יופי בלי דייסה

• לפי דעתי זה לא כזה משמין...
    וחוץ מזה תינוק שמנמן זה מעלףףףףףף

ממילא כשהם מתחילים לזחול כל השמנמנות יורדת... אז בינתיים אפשר להתפנק קצת על הכפלים...ממממ

• לגבי הערבוב- הבנות ענו לך על השאלה. אני מציעה שתתקשרי למטרנה ותבקשי דוגמיות של דייסות שונות- כך לא תצטרכי לזרוק שקית גדולה של דייסה שהילד לא אהב.
    מטרנה מחלקים בכמויות דייסות- בקשי מהם שניים מכל סוג אפשרי לגיל של הילד.
    בתיאבון.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה