המלצה לרופא פוריות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    בוקר טוב לכולןןןןן
    לצערי הבוקר קיבלתי מחזור וחלטתי שצריך לקדם את העניינים!
    צריכה המלצה לרופא פוריות טוב שעובד עם הכללית,
    אשמח אם משיהי תוכל להסביר לי איך הפרוצדורה עובדת האם אפשר ללכת לרופא פרטי ולקבל החזר מהכללית? או שהולכים לרופא דרך הקופה?

שיהיה לנו יום טוב,
    באנרגיות חיוביות
13 תגובות
עמוד 1
  • בשעה טובה!
    שיעבור בקלות צילום הרחם!
    אני הייתי ממליצה לך לפנות לקופת החולים שלך ולקחת כמה שמות של רופאי פוריות שעובדים איתם באזור שלך... אח״כ תחקרי באינטרנט ותבדקי המלצות....
    מניסיון, רופא דרך הקופה לא בהכרח פחות טוב מרופא פרטי. רוב הרופאים מקבלים גם בפרטי ואם לא ידועה על איזו בעיה רצינית, אז חבל ללכת ישר לרופא פרטי.
    בעקרון תלוי בביטוח שלך בקופת החולים, אבל יש החזרים עד 3 פעמים בשנה לביקור אצל רופא מומחה אם אני לא טועה.
    שיהיה בהצלחה!!!
  • היי..
    מאיזה איזור את ?
  • קרן תודה על העידוד :)
    אני מאזור המרכז, אבל גם אזור השרון מתאים לי
  • יש לך רופאים המתמחים בפוריות .
    מרכז לבריאות האישה - נוי קטוביץ בתל אביב.
    מרכז לבריאות האישה - נטקה בתל אביב.
    אני מטופלת אצל ד"ר ווליוביץ יששכר..... הוא קיבל אותי דרך הקופת חולים ואת הטיפול I.V.F הוא עשה לי באסותא ( השתתפות עצמית של 600 ש"ח ..) ובאמת שלא הרגשתי שינוי בגלל שהוא מקבל אותי דרך הקופת חולים.. הוא היה זמין בשבילי כל הזמן....
    תכנסי לאתר של הכללית ותראי את הרשימת רופאים שם ותקראי עליהם המלצות באינטרנט ותבחרי לאיזה רופא את רוצה ללכת...

ב-ה-צ-ל-ח-ה
  • באיזה מקרים נדרש צילום רחם?

אני לא הפניתי לצילום...
  • אני לא מכירה בכללית אבל את יכולה לבדוק באינטרנט איזה רופאים מומלצים יש וגם דרך הקופת חולים אפשר לברר
  • אני מטופלת אצל ד"ר ברקוביץ בגבעת שמואל דרך הקופה. בנוסף שמעתי על ד"ר ברקוביץ מרמת השרון ואני חושבת שהוא שייך לכללית.
  • ד"ר ברקוביץ מגבעת שמואל נחשב למצוין!!!!!!אומנם נכנסתי לפורום במקרה ולא ביקרתי אף פעם אצל מומחי פוריות אני יודעת מהסביבה(כאלו שכן ביקרו)שקשה מאוד לפעמים ליפול על רופא קופ"ח שיציל אותך מהר מהמצב(אא"כ זו בעיה ממש קטנה/שיש מזל)לפעמים אני חושבת עדיף ללכת על הטוב ביותר(יש החזר מהקופות צריך לברר כמה-לפעמים אפשר לעשות 3 חשבוניות על האישה ו-3 על הבעל)ולנסות לגמור עם זה כמה שיותר מהר...חבל על העצבים...
  • ETD אני ממש לא מסכימה איתך....
    יש המון רופאים מאוד טובים דרך הקופת חולים!
    אם היא תלך לפרטי זה לא אומר שהרופא ״יציל״ אותה יותר מהר מהמצב, ממש לא...
    היא יכולה להצליח באותה מידה אצל רופא מקופ״ח.
    אני אתן לך דוגמא,
    גיסתי הייתה אצל פרופסור משיח שהוא נחשב לאחד התותחים בתחום והיא ממש ממש לא הצליחה אצלו!!!
    אז זה לא אומר שבוודאות הסיכוי להצלחה אצל רופא פרטי הוא יותר גבוה.
    אני אצל רופא דרך בקופ״ח והוא מעולה, מומלץ מאוד ותמיד זמין בשבילי לכל שאלה
  • מסכימה עם nashnush
  • תודה על התשובות,
    אני אבדוק לגבי הרופאים שרשמתן
    נאטלי- איך זה שלא ביצעת צילום רחם?
    יש לי תור לרופא נשים שלי ביום חמישי ובנתיים החלטתי לקדם את העניינים לבד אז קבעתי לעצמי תור (את ההפניה אקח ממנו רק ביום חמישי)את יודעת באיזה מקרים לא צריך לבצע?
    לגבי חיפושש רופא בבתי חולים שיבא ובלינסון אמרו לי שאם אני מחליטה להיות מטופלת בבית חולים אז כל פעם יהיה רופא אחר לפי המועד שבו אני מגיעה.
    אז בנתיים אחפש רופא דרך הקופת חולים, ומשם נזרום.

לילה טוב
  • אין לי מושג למה הרופא לא שלח אותי לצילום רחם..
    ואת האמת, אני לא שואלת גם למה....
    לדעתי עדיף לך רופא דרך הקופת חולים ולא דרך הבית חולים כדי שיהיה רופא אחד שיטפל בך ולא כמה
  • בעזרת ה׳:)
    גם אני חושבת שעדיף דרך קופ״ח,
    לילה טוב! 
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה