היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מתגעגעת לבייבי וקבעתי תור לרופא נשים כדי לראות אותו באולטרסאונד, העיניין הוא שהוא לא רופא הריון, הוא לאנאוהב שבאים אליו בקשר להריון, תעזרו לי להמציא משהו שקשור אליו ומצריך בדיקה. הבדיקה עוד 10 דקות אז תענו מהרררר
16 תגובות
עמוד 1
חחחחחח מצחיקה את. שיהיה בהצלחה בבדיקה.
דקירות חזקות מאוד בבטן?
עדיף תמיד לקבוע לרופא הנשים שלך, כי הוא כבר מכיר את הגעגועים והשגעונות...
הרופא נשים שלי עובד רק ביום חמישי, מקסימום אני יגיד לו שנראה לי שיש לי פטריה חחח ואז על הדרך יבקש לראות אותו
ראיתי אותו, ראיתי אותו חחחחח
מצחיקה גם אני מתלהבת מכל בדיקה רגע אחד בא לי להחזיק אותה בידיים ברגע השני אני אומרת שתשאר עוד קצת
אמרתי לו שכואב לי אחרי קיום יחסי מין, אגב זה לא שקר
חחחחחח איזה אנג'ל את תוספת מדהימה למשפחתנו!
אני ? מלאך?
תחמניייייית
חחחח איזו מצחיקההה... אני למדתי על בשרי לא להמציאמחלות אן בעיות למינהן כי אח"כ זה בא לך בהפוכה. בסדר, את אמרת משהו שהוא לא שקר אז סבבה. אבל תדעי להבא שלא תמיד זה טוב...
העיקר שראית אותו והכל בסדר ...
הבנתי שכבר ראית את הבייבי-גם אני התלהבתי נורא בהיריון הראשון, בשני זה ירד מעט ובהיריון הזה רק כשחובה- אולי בגלל ההיריונות הרצופים ובגלל בעיית השמרטפות. לי היו המון תירוצים, כמו: כאבים בבטן התחתונה, הפרשות כהות, חשש שהפסקתי להרגיש את העובר, אמרתי פעם שהחלקתיעל הטוסיק ועוד.... בהצלחה!