אמהות לשלושה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני כחודש ילדתי את בני. יש לי עוד שני ילדים מתוקים- אחד בן 4:11 ואחת בת 2:9. רציתי שתשתפו בהרגשתכן. אסביר למה אני מתכוונת. מאז הלידה אני מלאה ברגשות אשם כלפיי שני ה"גדולים" ומוצאת עצמי מתגעגעת לתקופה שהיתה לנו לפני הלידה. אני מרגישה שאין לי אנרגיות לשחק איתם ולהשקיע בהם, גם אם הקטן ישן ויש לי כביכול את הזמן לכך. אציין כי יש לנו שגרה מצוינת בבית והדברים מתנהלים כסדרם, אך עדיין מאוד קשה לי לנווט בין הצרכים של שלושתם מבלי להרגיש נקיפות מצפון. האן זה הולך ומשתפר? מתי...? אשמח להצעות ייעול.
5 תגובות
עמוד 1
  • אמנם אני אמא "רק" לשניים בינתיים... אבל אני חושבת שזה קורה לכל אחת החל מהלידה השנייה.
    אני יכולה להעיד על עצמי שהיו לי והאמת עדיין עד היום יש רגשי אשמה - מצפון לגבי "הגדולה"... זה לא משנה אם יש גדול אחד או שניים...
  • ענתו'ש- באיזו זכות את לוקחת את הפריוילגיה של האמהות ל- 3??
    [
  • מה שהכי קשה לי זה ששני הגדולים שלי מקבלים כ"כ יפה את השינוי, לא מגלים שום רגש של קנאה וכ"כ נרגשים מהתינוק ולכן זה גורם לי עוד יותר לרחם עליהם כי זה מרגיש לי כאילו אני לא מעריכה אותם מספיק. שלא לדבר על הסבלנות שפוקעת די מהר בעיקר כשאני עם שלושתם לבד והקטן בוכה. אציין שאין לי שום עזרה וזה עוד יותר מגביר את הקושי כנרטה. אכן חוויתי זאת גם עם המעבר לשניים אבל זה מתעורר ומתעצם מחדש כנראה עם כל ילד שנוסף... אני בטוחה שבהדרגה הדברים ישתפרו אבל סתם רציתי לשתף ולראות איך זה אצל אמהות נוספות במצבי.
  • אנחנו באותה סירה בדיוק
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • נשמע לא קל,
    נראה שטוב שאני מחכה עם השלישי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה