לא מצליחה להבין - לגבי חוק חינוך חינם מגיל 3 - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תראו מה העירייה שלנו פירסמה... אז אני לא מצליחה להבין מה קורה שנה הבאה...
12 תגובות
עמוד 1
אה.. ושכחתי לכתוב מרוב עצבים -!!! שזה הצליח להכעיס אותי ולעצבן אותי !! מאד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש חוק!! הוא עבר!!!!!!!!!!!!!!!!! אז מה הקטע?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חארות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה לכם משנת 1983 שיצא החוק מלא זמן לבנות גנים! אז עכשיו נזכרתם?!!!!
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
זה לא רק העירייה שלנו פירסמה את זה - תבדקי אצלכם.. אני יודעת שעוד עיריות פרסמו את זה
לא בודקת כי לא בא לי להתעצבן... והאמת זה לא ממש מתייחס אלינו כי תאיר עולה לגן חובה שגם ככה הוא ב"חינם"... הבעיה "היחידה" היא שזה רק עד 15:30 ובימי שלישי עד 13:20!!!!!!!!!!!! מה הם חושבים שההורים לא עובדים?!!!!!!!!!!!
אני נזכרת בזה ואני עם דמעות בעינים!! באמת... חלקכן תחשבו שזה ממש שולי ופרטי קטן. עבורי לא! זה מעצבן אותי ומטריד אותי לדעת ולחשוב שאני אצטרך להעביר את תאיר מיד ליד כי אני מסיימת ב- 15:30 ומישהו צריך להוציא אותה מהגן עד שאני מגיעה...
גם עיירת באר שבע פירסמה שצריך לעשות הוראת קבע לתשלום במעמד הרישום אחרת הילד לא ישבוץ
בקיצור - שוב עבדו עלינו????
החוק עבר לפני המון שנים, הבעיה בביצוע שאין מספיק תקציבים, אין מספיק אנשי מקצוע, אין מספיק מבנים. אי אפשר ליישם את החוק הזה מעכשיו לעכשיו בלי לקצץ הרבה במקומות אחרים, האם הייתם מוכנות שהגן של ילדכן יהיה במבנה טרומי או שישהה כל היום עם אנשים לא מקצועיים?
לי אמרו אתמול בעירייה שמספטמבר לא נחוייב עלטרום ותת חובה... עבוד עליי??? "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."
רגע..לא הבנתי..מה בעיה להעביר פרטי תשלום? אם הכל בסדר עם החוק - הם פשוט לא יחייבו...האמת אף פעם לא היו לי בעיות עם תשלומים של הגנים כך שאני דיי סומכך על זה.. מה ההיסטריה?
אני לא היסטרית.. אני רק צריכה לתכנן את שנה הבאה 3 ילדים ל3 גנים.. יעזור לי לדעת שאני לא משלמת על 2 גני עירייה - זה יפנה לי כסף למשפחתון טוב
מאמי..תראי בתכנונים מהסוג הזה אני תמיד אומרת בואי נלך על המצב הכי גרוע אם במקרה יהיה משהו יותר טוב ממה שחשבתי- אז זאת הפתעה נעימה ואם לא..לפחות אני מוכנה לזה.. אז בואי צאי מנקודת הנחה שאין חוק ! וצריך לשלם לגן של הגדולים
בדקתי מול מדור רישום בעייריה והם אמרו שלא צריך לשלם