היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בעלי ירצח אותי!!!! אני לא יודעת מה לעשות... הוא נתן לי את הדיסק און קי שלו כי עשיתי לו איזה עבודה ללימודים אני בטוחה ב 100% שהכנסתי לתיק שלי אחרי ששמרתי (ורק על הדיסק שמרתי) ועכשיו אני לא מוצאת בשום מקום
24 תגובות
עמוד 1
אוו אוו...באסה
כנסי לשרשור של אבדות ומציאות יש שם כל מיני רעיונות, השרשור ממש מהיום.
איזה באסה... תבדקי טוב בתיק אולי זה נכנס לאיזה כיס אחורי או בצד
אני בטוחה שתמצאי את זה
אופססס לא נעים
איזה באסה .. תפצי אותו
בהצלחה במציאת האבידה, הלחץ לא עוזר..... רק בקשה אחת לי אליך.... תשני את הכותרת של ההודעה.... עושה לי חררא בגוף סורי......
אלינור, עידנתי
"שאלה-מישהי אמרה שיש דרך למצוא" הקפצתי לך אותו לפני כמה דקות
חחחחחח תודה יפתי.....
וואי איזו באסה!!! קרה לי פעם שנהיה לי חור בתוך התיק ואבדו לי דברים בתוכו מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מבאס נכון,אבל ממש מקווה שתמצאי
מקווה שתמצאי
ייייייייששששש!!!!! הוא נסע הבייתה ומצא את זה
מצאת???????
קולקולוווווווווווו !!!!
וככה את מודיעה? אחרי שהלחצת אותנו ואיימת ברצח?....
זה דורש שירשור בנפרד
אם זה בבית אז אין סיכוי שזה ילך לאיבוד... מזל שמצאתם
בפעם המיליון- למה אין כאן אייקון נאנח???????????????? חחחחחחחחחחחחחח מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
לא היה לי זמן לקרוא את השרשור כולו, אז אני לא יודעת אם הציעו לך את זה, אבל כמעט תמיד (וקרה לי המון!!!!!!!!!) כשנעלם לי דיסק און קי זה התגלה לבסוף במחשב האחרון ששמרתי עליו את המסמכים.
אולי שכחת לשלוף אותו מהמחשב אחרי השמירה? לי זה קורה המון!!!
טוב,אז עכשיו קראתי וראיתי שעדכנת שמצאת
עכשיו אחרי שמצאתם אפשר להגיד- לא עושים דברים כאלה!!!!!!! לא שומרים מלא דברים חשובים רק במקום אחד בלי גיבוי!!! תאמיני לי, אני אומרת את זה אחרי שהלכה לי עבודה ענקית כשבטעות פירמטתי את המחשב. כל דבר מגובה וגם נשלח ליתר ביטחון למייל. יכולים לקרות מלא דברים- על תסמכו על המזל!