היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
חייבת טיפים!! הכביסה של עידן יוצאת עם ריח של פיפי כל הזמן...
14 תגובות
עמוד 1
תנסי לשים חומץ במכונה יחד עם הכביסה, בכוסויות של הנוזלי כביסה. חומץ מנטרל ריחות לא נעימים.
תוסיפי קצת יותר מרכך כביסה
יכול להיות שאת ממלא את המכונה יותר מידי? אל תדחסי בגדים, תשאירי קצת מקום שהשטיפה תהיה טובה. באיזו אבקה ומרכך את משתמשת? אולי כדאי להחליף, לנסות משהו אחר..? אני שמעתי שסודה מנטרלת ריחות... תנסי גם סודה וגם חומץ מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אני מוסיפה חומץ יחד עם מרכך הכביסה...
מרכך כביסה מרוכז ניסית ? יש סנו מקסימה מרוכז ורוד פוקסיה לתינוקות חזק ומעולה !!
אני לא דוחסת בגדים...גם ככה אני מפעילה כל יום.. אני משתמשת בסנו מקסימה גם אבקה וגם מרכך(השחור) חשבתי שהיא הכי טובה ואני שמה הרבה מרכך!!
אני אוהבת את בדין אקסטרא וגם לנור מעולה
ועוד משהו- שוב-הכביסה שלנו יוצאת מעולה עם ריח טוב...רק הבגדים של עידן יוצאים מעורבבים עם ריח של שתן
הבדין הלבן מצויין !!!!!!!!!! ותתני למישהו אחר להריח את הבגד יכול להיות שהריח רק את מריחה כי הוא אצלך בראש / אף
תשרי במים עם אבקת כביסה בתוך דלי משהו כמו שעה. ואח"כ תפעלי את המכונה. בהצלחה
לא נסיתי את האבקה של סנו מקסימה, לכן אין לי מושג איך היא... אני משתמשת באריאל. את מוסיפה קליה לבגדים? יש במכונות הכביסה תוכנית של השרייה, אולי תנסי אותה..? ועוד משהו- כשהמכונה מסיימת לכבס, תנסי לעשות לה שטיפה נוספת במכונה עם עוד מרכך... האמת שאף פעם לא נתקלתי במקרה של ריח שלא יורד בכביסה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
סודה לשתיה מנטרל ריחות..
כשגמלנו את שילה תמיד היה לו ריח בנעליים של שתן.. [