טוב אני לא גמדית ולא ענקית של אף אחת .... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אבל אם מותר לי לשאול ולהתעניין אצלכם....כעת אני בשבוע 34+4 ואני מרגישה תנועות כרגיל ב"ה ומרגישה די טוב....אבל אני חיה בפחדים שהעובר לא גדל מספיק כי לדעתי הבטן שלי לשבוע הזה ממש לא גדולה וממש לא כמו שהיה לי בשבוע הזה בהריונות קודמים...הינו אצל הרופא לפני שבוע וחצי ואז העובר התאים בול לגיל ההריון והמשקל היה ממוצע...אבל אני חיה בפחדים שאולי הוא לא גדל מספיק....איך יתכן שהבטן שלי ממש לא גדולה....וגם ירדתי חצי קילו בחודש האחרון אז זה גם די הלחיץ אותי....אוףףףףףףףף מה אתן אומרות סביר להניח שהכול תקין לא?????יש צורך ללכת לרופא???
5 תגובות
עמוד 1
  • אני לא רופאה אבל בהחלט הייתי הריונית לחוצה.....
    קפצי למוקד (אם את במכבי יש מוקד נהדר בבני ברק) ותרגעי.....
    בהצלחה

" כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא "
  • מתוקה, זה קודם כל פורום הריון ולידה... תמיד תרגישי חופשי להתייעץ ולשאול. משחק הגמדות והענקיות הוא רק שעשוע לפורים וזהו. לרגע לא שכחנו מה המטרה האמיתית של הפורום
  • אני גם ירדתי בהריון..אולי התחלת לאכול אחרת?
    חוץ מזה יכול להיות שאת מרזה אבל התינוק לוקח את שלו..
    אם הוא תזוזתי כמו שהיה אז אל תדאגי..
    אם בכל זאת את דואגת תתקשתי למוקד האחיות ותדאיגי אותן..הן כבר יסדרו לך תור לאולטראסאונד.

דברו איתי בפייסבוק

• היי מותק... אם הרופא אמר שהכל בסדר אז תהיי רגועה אני בהריון גם לא גדלתי ובחודש 7 היה לי בטן של שלישי
  • אין קשר לגודל של הבטן, כנראה שיש לו מספיק מקום, וחוץ מזה שכל הריון הוא שונה גם אצל אותו אחת!!!
    אני בשבוע 33 ואנשים מתחילים לשאול אותי עם אני בהריון??!!! כשאני אומרת להם באיזה שבוע הם לא מאמינים!!! גם בהריונות הקודמים הבטן שלי הייתה די קטנה ואני לא מבינה איך ילדתי תינוקות ששוקלים 3.500 ק"ג!!!

חוץ מזה שאמרת שלפני שבוע וחצי היית ברופא והכל היה בסדר, אז למה לחשוב שלא?
    וירידת חצי קילו בחודש זה לא הרבה, כנראה שאכלת פחות או זזת יותר!

רותי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה