שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קיבלתי ב 22 לדצמבר והווסת שלי סדירה..יום שבת שעברה ב 14 לינואר מאוד כאב לי בצד ימין כמו ביוץ...נכון לעכשיו המחזור מאחר לי ב 3 ימים ..האם זה קשור לביוץ מאוחר? עשיתי היום בדיקה ביתית ויצא שלילי

אין יאוש בעולם כלל.... תאמינו והכל אפשרי!!
4 תגובות
עמוד 1
  • אם את חושבת שהביוץ היה ב-14/1 אז בדקת מוקדם מידי, עוד לא עברו ממנו שבועיים, רק אחרי השבת הבאה תוכלי לעשות בדיקת ולראות תוצאות אמינות!
    בהצלחה!

רותי
  • הי חמודה,
    כתבת שהווסת סדירה- אבל כל כמה זמן היא מגיעה בממוצע? בכל מקרה, אם הביוץ שלך היה ב- 14/1, כפי שכבר נכתב לך, עדיין לא חלפו שבועיים ולכן הבדיקה לא תזהה הריון כה צעיר.
    ממליצה לך להמתין עוד קצת ואם לא תקבלי עד יום שבת, לעשות בדיקה נוספת. אגב, את תמיד יכולה לעשות בטא- היא יותר מדויקת מבדיקה ביתית.
    מחזיקה לך
  • תודה לכן..אבל הקטע הוא שאם קיבלתי ב 22 בחודש שעבר אז הביוץ היה אמור להיות לפני ה 14 לחודש, וביום זה (ב 14)לא קיימנו יחסים....השאלה שלי היא האם המחזור מאחר לי בגלל שהביוץ היה כביכול ב 14

אין יאוש בעולם כלל.... תאמינו והכל אפשרי!!
  • עשית ממש מוקדם את הבדיקה תחכי לפחות עד יום שני בשביל להיות בטוחה אם כן או לא.

בע"ה החודש נשמע בשורות טובות אמן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה