מתי??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אפשר להעלות את המינון של הטעימות מ-2 כפיות ליום?

דיי, כבר עברנו את הרוב, אני רוצה לתת לנהוראי מנה מכובדת של מגוון פירות
    עדיין תקועה עם ה-2 כפיות שסתם מפעילות לי בלנדר ולכלוך מיותר

8 תגובות
עמוד 1
  • איך הולך לו בטעימות?
    הוא פותח את הפה ואוכל יפה?
    מה ניסיתם?

בטח, את יכולה כבר להכין מרק- לבשל את כל הירקות, את יכולה כבר להוסיף גם עוף,
    ולרסק בבלנדר עם מעט מים, עדיף לשים מעט מים ואח"כ אם רואים שזה סמיך מידי- להוסיף..
    [
  • התזמון תלוי אך ורק בנכונות של הילד לאכול ומהתגובה של המעיים לאוכל החדש.
    שמואלהתחיל מגיל שלושה וחצי חודשים ובתוך שבוע כבר האכלתי אותו בפרי שלם.
    גליה מאוד בעייתית באוכל ולא הסכימה לאכול בכפית עד גיל שבעה חודשים, היא הקיאה, סבלה מכאב בטן ובעיקר סתמה את הפה. היום חודשיים וחצי אחרי והיא מבקשת לאכול אוכל זשל "גדולים".
    תנסי להוסיף- תראי מההתגובה ולפי זה תחליטי מה עדיף- להגדיל את הכמות או להישאר בזו של עכשיו.
    בתיאבון!

• תודה אהובה

• אם הוא רוצה עוד- תביאי לו בטח!!!
    שיאכל כמה שהוא רוצה
  • אני שמה בגיל הזהמרקשל ירקות מכל טוב ומרסקת בבלנדר ומגיל חצי שנה הוספתי עוף. שימי לב לא לשים הרבה ירקות כתומים- כי אצלי שמואל נהייה כתום מרוב שהרבתי בבטטה ובגזר.
    בתיאבון!!

• גבר גבר!!
    [
  • תודה בננות, אתן מלמדות אותי דברים חדשים

• אךךךךך שלב הטעימות.
    מסכימה עם פיתוש. ובגדול - תזרמי עם הילד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה