איפה את מכשושה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל המדהימות! התגעגעתי אז באתי ועל הדרך שאלה.. כפי שראיתתן הייתה לי בטא 6 ביום ראשון (12יום אחרי ההחזרה) ועדיין לא קיבלתי מחזור.
    אולי זה בגלל החזרת מוקפאים? שלא כמו בטריים לא לוקחים אוביטרל וכו'.. או שאין קשר קרן אולי את זוכרת מה קרה שהייתה לך בטא 6? אולי בגלל שהיה היריון כימי יש איחור במחזור?
13 תגובות
עמוד 1
  • הי שושה...

כמה ימים את אחרי הבטא?

לי בפעם האחרונה היא הגיעה אחרי יומיים ופעם אחת לפני לקח לה כמעט שבוע
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
  • שושה, פעם קודמת היתה לי בטא 6, יומיים אחרי זה בטא 12 ויומיים אחרי זה בטא 10...
    המחזור הגיע כמה ימים אחרי, לדעתי כשהבטא התאפסה...
    חכי עוד כמה ימים והמכשפופה תגיע...

• אוח המכשפה הזאתתתתתתתתתת. שונאת אותההה! רק אני רואה אותה ניהיה לי סחרחורות חחח
    והאמת שכל חודש היא מאחרת לי. מענין מה יהיה בטיפולים.:)
    כמו שקרן אומרת חכי כמה ימים.
  • המכוערת עוד לא הגיעה (ארבעה ימים אחרי הבטא, מה שלדעתי מוכיח שזה היה היריון כימי כי תמיד אחרי טיפול אני מקבלת מקסימום יומיים אחרי הבטא ונכון לעכשיו אין אפילו סימנים לבואה.
    אבל היא תגיע!!! אין לה הרבה ברירה, אני צריכה להתחיל לספור..

בכל מקרה היום בערב אני אצל הרופא ונראה מה הוא יאמר.

שיר- איך המרגש? סופרת לאחור?

קרן- כבר יש בחילות?

טליה- בטיפולים יש איחור אבל בדר"כ עד שבוע, אלא אם כן יש ציסטות.
  • מכשושה "יקרה" אולי תואילי בטוב ליבך להגיע כבר????
  • פשוט חוק מרפי, כשלא רוצים היא באה וכשמתפללים שתבוא, היא משחקת אותה קשה להשגה...
    מקווה מאוד שתגיע בקרוב כדי שתוכלי להתחיל טיפול חדש ומנצח!!!

ולשאלתך, אתמול התחילו הבחילות...
  • נטלי קרעת אותי עם המרחאות על היקרה חחח
    קרן כל הכבוד שאת מקבלת את הבחילות באהבה, הרי חיכית להן כ"כ הרבה זמן :-)
    הייתי אצל הרופא והוא שלא כמו ד"ר ישי טוען שזה לא היה היריון כימי כי אז התוצאה הייתה מעל 10 , בכל מקרה ההורמונים ביום ה12 היו גבוהים וצריך לחכות שירדו (משהו עם גופיף צהוב..) ובטח זה יקרה תוך כמה ימים ואקבל בזרועות פתוחות את המכשושה.
  • בע"ה הטיפול הבא זה הטיפול המנצח שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מחזיקה לך אצבעות מעכשיוווווו!!!!!!
  • זה יהיה הטיפול המנצח !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • זוהר וחבריקה המהממות שלייייי תודה! אמן וכולנו נתעגל בטיפול העכשווי.
    יום טוב!!!
  • ברוך השם הגיעהההההההה!
  • ״ברוכה הבאה״ גברת מכשושה ה
  • נטלי אהובתי שיהיה לך סופש מדהיםםםםם! ושבוע הבא בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה