היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות.. טוב אז לצערי אני עדיין על אנטיביוטיקה.. אחרי שהסוג שנתנו לי שבוע שעבר ממש עשה לי רע הייתי אתמול אצל הרופא והחליפו לי את הסוג.. מרגישה קצת יותר טוב אבל מבואסת שהחודש הזה פיספסנו ולא ניסינו.. במיוחד אחרי הצילום רחם שיכל להגדיל את הסיכוי להריון טבעי.. בכל מקרה אתמול הייתי אצל הרופא נשים.. ביקשתי ממנו לבדוק גם אם יש זקיק של ביוץ כי בימים האחרונים יש לי הפרשה שמזכירה ביוץ. הוא אמר שאין לי זקיק מוביל והזקיק הכי גדול היה 8 מ"מ. בנוסף, הוא אמר שיש לי שחלות פוליציסטיות ולכן כנראה אני לא מבייצת לאחרונה ולא מקבלת מחזור באופן טבעי.. מה שאומר שאין אופציה אחרת מאשר להיכנס לטיפול באיקוקולמין והזרעה.. בכיתי כל כך הרבה אתמול.. כל כך התבאסתי מהעובדה הזאת.. בחיים לא חשבתי שאני יגיע לטיפולי פוריות בשביל להיכנס להריון.. כל כך רציתי שזה יקרה טבעי.. אז לצערי.. כנראה שבקרוב אני אצטרף גם לפורום השכן.. מחכה כבר לבשורות טובות יותר!!!!
me
7 תגובות
עמוד 1
אני חייבת לעודד!
עברתי הפלה,שבעקבותיה נשארה לי רקמה-עוברית חצי-שנה
מרווה תודה על השיתוף.. כבר קיבלתי את העובדה שהחודש זה לא יהיה.. לצערי.. מחכה כבר לחודש הבא לנסות ואמן גם להצליח!!
me
מחזיקה לך אצבעות
חמודה שלי את!!! כ"כ עצוב לי "לראות" אותך ככה, נסיכה אחת! את מדהימה! מגיע לך להיות אמא ואת תהיי אמא, זו עובדה ואת חייבת להאמין בה. איך זה יקרה ומתי זה רק עניין של נסיבות, אבל הן לא ישנו את התוצאה הסופית שאתם תזכו להיות הורים. אני שולחת לך מיליון
השד לא כזה נורא מתוקה.... גם אני פוליציסטית ויש לך סיכוי טוב להיכנס להריון מאיקקלומין בלבד ללא צורך בהזרעה ואיקקלומין הוא מאוד פשוט לשימוש סה"כ כדורים שנוטלים במשך 5 ימים ... ואמורים לגרום לביוץ.. וגם אםםם תצטרכי טיפולים זה לא סוף העוולם כלל כל כך הרבה נשים עוברות את זה כיום..ואחוזי ההצלחה בשמיים! מאחלת לך המון בהצלחה!
תודה בנות!!!!!!!!!!!!! העלתן לי חיוך על הפנים! אתן מדהימות!!!!!!!!! אני כל הזמן אומרת לעצמי שמה שצריך לקרות קורה.. והכל יהיה בסדר.. פשוט אני כבר רוצה להגיע ליום הזה שבו הכל יהיה בסדר.. אבל כנראה שאין דבר כזה.. שיהיה לכולנו סופ"ש בכי נפלא שיש!!!
שרית
me
הי יקירתי כמו שכבר סיפרתי כמה פעמים בפורום : גם אצלי זיהו שחלות פוליציסטיות ואחרי 9 חודשים נקלטתי טבעי בלי כדורים ובלי כלום. אז: א. לא להתייאש מהאופציה של הריון טבעי כי לפעמים זה פשוט לוקח יותר זמן (בגלל שהמחזור לא סדיר) אבל בסוף מצליח. ב. שחלות פוליציסטיות יכולות להיעלם פתאום בדיוק כמו שהן יכולות להתחיל פתאום (גם אחרי הריונות טבעיים) כך שזה לא אומר כלום לגבי העתיד. ג. את צריכה לאבחן כמה חמורה הבעיה לפני שאת לוקחת כדורים כי לפעמים רואים באולטר' שחלות פוליציסטיות אבל הבדיקות ההורמונאליות יוצאות תקינות . בקיצור חפרתי........ אז שורה תחתונה- לא להילחץ ולא לראות שחורות!!!! רעות